Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Όλμο μέχρι το 2030 με ρήτρα 500 εκατ. ευρώ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Όλμο μέχρι το 2030 με ρήτρα 500 εκατ. ευρώ


Ο Ντάνι Όλμο είναι νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος της Βαρκελώνης επισημοποίησε σήμερα (9/8) την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού διεθνούς μέσου, λίγο μετά τη δική του ανάρτηση στα social media, όπου αποχαιρέτησε την Λειψία.

Ο Όλμο επιστρέφει στο… σπίτι του δέκα χρόνια μετά και αφού αγωνίστηκε στην κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη γερμανική Λειψία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όλμο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030 και θα έχει ρήτρα αποχώρησης 500 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας «Mundo Deportivo».

Έφτασε λίγο πριν τις 13:30 στα γραφεία του Καμπ Νόου, όπου ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα τον περίμενε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μια συμφωνία που «έκλεισε» με τη Λειψία την περασμένη Τρίτη όταν ο Ντέκο ταξίδεψε στη Γερμανία και επέστρεψε με τον διεθνή με το ίδιο αεροπλάνο.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά στοιχεία , αλλά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η μεταγραφή έφτασε τα 47 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους (για τίτλους και για συμμετοχή στο 60% των αγώνων).

Ο Ντάνι Όλμο θα προπονηθεί υπό τον Χάνσι Φλικ αύριο (10/8) και η παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (12/8).



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...