ΥΛΙΚΑ
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
3 κ. σ. σουσάμι
150 γρ. λαχανίδα
100 γρ. φυλλαράκια σπανάκι
1 μήλο κόκκινο ή πράσινο
1 κρεμμύδι κόκκινο
½ φλ. γκρανόλα
Για το ντρέσινγκ:
80 ml ελαιόλαδο
3 κ. σ. ξύδι βαλσαμικό
1 κ. σ. μέλι
1 κ. σ. κοφτό μουστάρδα ντιζόν
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
¼ κουταλάκι πιπέρι μαύρο
½ κουταλάκι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για να φτιάξουμε το ντρέσινγκ, βάζουμε όλα τα υλικά σε βαζάκι με πώμα και ανακινούμε πολύ καλά.
Για τις τυρομπάλες, πλάθουμε το κατσικίσιο τυρί σε μπάλες περίπου 2 εκ. και τις επιστρώνουμε με σουσάμι
Για να συναρμολογήσουμε την σαλάτα, κόβουμε κρεμμύδι σε ροδέλες και το μήλο σε φέτες και περιχύνουμε με λίγο λεμόνι ώστε να μην μαυρίσει. Ανακατεύουμε σε μπολ τα φύλλα λαχανίδας και τα φυλλαράκια σπανακιού με λίγο από το ντρέσινγκ και τα απλώνουμε στη βάση της πιατέλας. Από πάνω τοποθετούμε τα μήλα, το κρεμμύδι και πασπαλίζουμε με την γκρανόλα. Τοποθετούμε τις μπαλίτσες με κατσικίσιο τυρί. Περιχύνουμε με το μισό από το ντρέσιγκ (σερβίρουμε το υπόλοιπο στο πλάι) και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!