Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Jennifer Lopez & Ben Affleck: Απέτυχε η προσπάθεια συμφιλίωσης – Θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου

Jennifer Lopez & Ben Affleck: Απέτυχε η προσπάθεια συμφιλίωσης – Θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου


Όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο ανάμεσα στην Jennifer Lopez και τον Ben Affleck είναι μονόδρομος.

Φίλοι υποστήριξαν στην DailyMail.com ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 55χρονη τραγουδίστρια προχωρούν με το διαζύγιο, αφού μια ύστατη προσπάθεια συμφιλίωσης των τελευταίων εβδομάδων απέτυχε.

Τα έγγραφα του διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη κατατεθεί», ισχυρίζονται πολλές πηγές.

Η είδηση ακολουθεί την αγορά από τον Affleck μιας νέας έπαυλης 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που η Lopez έκλεισε τα 55 της χρόνια.

Φίλοι της σταρ ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική αγορά του ηθοποιού στα γενέθλιά της ήταν μια «μαχαιριά στην καρδιά».

Αυτή η αγορά ήρθε λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατομμύρια δολάρια.

Η 24η Ιουλίου σηματοδότησε επίσης την ημέρα που η JLo οριστικοποίησε την πώληση του ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων της στη Νέα Υόρκη για 23 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανέφερε το People.

«Οριστικοποίησαν τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από έναν μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», ισχυρίστηκε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Εκείνη τη στιγμή, θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», υποστήριξε μια άλλη πηγή.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Ελλάδα

Bίντεο από τη στιγμή που επιβάτες της πτήσης EZY8216 Ηράκλειο – Λονδίνο, εγκαταλείπουν το αεροπλάνο μετά από την έκρηξη που προκλήθηκε σε ηλεκτρονικές συσκευές,...

Μαγαζίνο

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης το πρωί της Πέμπτης 19/9 μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο...