Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

4 τρόποι για να εξαφανίσεις τη μυρωδιά του σκόρδου και του κρεμμυδιού από τα χέρια

4 τρόποι για να εξαφανίσεις τη μυρωδιά του σκόρδου και του κρεμμυδιού από τα χέρια



Η μυρωδιά του κρεμμυδιού και του σκόρδου μπορεί να είναι δύσκολο να απομακρυνθεί από τα χέρια. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το πετύχετε. Εδώ είναι πέντε μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε:

1. Χρήση ανοξείδωτου χάλυβα

      Τρίψτε τα χέρια σας πάνω σε μια επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως μια βρύση ή ένα κουτάλι, κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό. Η χημική αντίδραση μεταξύ του χάλυβα και των αμινοξέων από τα κρεμμύδια και το σκόρδο βοηθά στην εξουδετέρωση των οσμών.

      2. Χυμός λεμονιού

      Τρίψτε τα χέρια σας με χυμό λεμονιού ή με μια φέτα λεμονιού. Ο χυμός λεμονιού έχει ισχυρές αποσμητικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην εξουδετέρωση των οσμών.

      3.Μαγειρική σόδα και νερό

      Φτιάξτε μια πάστα από μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Τρίψτε τα χέρια σας με την πάστα αυτή και μετά ξεπλύνετε καλά με νερό. Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό αποσμητικό και βοηθά στην απομάκρυνση των οσμών.

      3. Ξίδι

      Πλύνετε τα χέρια σας με λίγο ξίδι. Το ξίδι έχει επίσης αποσμητικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην εξουδετέρωση των έντονων οσμών.

      4. Αλάτι και σαπούνι

      Βάλτε λίγο αλάτι στα χέρια σας και προσθέστε σαπούνι. Τρίψτε καλά τα χέρια σας και μετά ξεπλύνετε με νερό. Το αλάτι βοηθά στην απολέπιση του δέρματος και απομακρύνει τις οσμές.

      Δοκιμάστε αυτούς τους τρόπους και δείτε ποιος δουλεύει καλύτερα για εσάς!

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...