Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητα: Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές των Big 4

Αυτοκίνητα: Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές των Big 4


Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν πέρα από τη μπάλα, αδυναμία και στα αυτοκίνητα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoximan Super League. Η διακοπή του Πάσχα βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς τους «πράσινους». Συγκάτοικοί τους οι «κιτρινόμαυροι», στο -6 οι «ερυθρόλευκοι» και στο -9 από τους «ασπρόμαυρους». 

Πέρα από την κόντρα εντός αγωνιστικού χώρου, οι ποδοσφαιριστές έχουν και μία άτυπη κόντρα μεταξύ για το ποιος έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Εξάλλου, πέρα από τη μπάλα οι ποδοσφαιριστές λατρεύουν και τα πανάκριβα και τα πολυτελή αυτοκίνητα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες οι ποδοσφαιριστές των «Big 4» του ελληνικού πρωταθλήματος προτιμούν κυρίως μοντέλα της Ferrari, της Rolls Royce, της Porsche, της Mercedes αλλά και άλλων. 

Οι επτά μήνες του Χάμες στον Ολυμπιακό

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από επτά μήνες θητείας με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να «πληρώνει» την κακή εικόνα του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

H Rolls Royce Phantom του Μπερνάρ


Η Rolls-Royce Phantom είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο πλήρους μεγέθους που κατασκευάζεται από την Rolls-Royce Motor Cars. Είναι η όγδοη και τρέχουσα γενιά της Rolls-Royce Phantom , που έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και η δεύτερη που λανσαρίστηκε από τη Rolls-Royce υπό την ιδιοκτησία της BMW .

H Ferrari 458 Italia του Σπόραρ


Η Ferrari 458 Italia είναι ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, που κατασκευάστηκε από την ιταλική κατασκευάστρια σπορ αυτοκινήτων Ferrari, μεταξύ του 2009 και του 2015. Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε σε σχετική συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου 2009, ενώ παρουσιάστηκε επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2009.

Η Porsche του Αϊτόρ


Η Lamborghini Urus του Γκάρι Ροντρίγκες


Η Lamborghini Urus είναι ένα σπορ μεγάλο πολυτελές SUV αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, που κατασκευάζεται από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Lamborghini, από τον Φεβρουάριο του 2018. 

Η Mercedes του Παλάσιος


Η Mercedes του ΙνΜπόμ Χουάνγκ


Το αυτοκίνητο του Τσούμπερ


Το αυτοκίνητο του Ζίβκοβιτς


Το αυτοκίνητο του Βιεϊρίνια



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...