Μια μοναδική βραδιά γαστρονομίας, οργανώθηκε από τους επαγγελματίες της Κομνηνάκη το απόγευμα της Τρίτης με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου που σεφ Γιώργου Τσούλη.
Γεύσεις και αρώματα της Λέσβου κυριάρχησαν ενώ ο σεφ δήλωσε ενθουσιασμένος από τις ομορφιές και τις πρώτες ύλες που γεύτηκε στο νησί. Καταστηματάρχες της περιοχής, ετοίμασαν γλυκά και αλμυρά κεράσματα με βάση τις συνταγές του.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!