Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο Κοσιώνη – Μπακογιάννη: Η ρομαντική νύφη…

Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο Κοσιώνη – Μπακογιάννη: Η ρομαντική νύφη…


κοσιωνη μπακογιαννης

Mια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Σία Κοσιώνη για την έβδομη επέτειo γάμου τους με τον Κώστα Μπακογιάννη τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της γράφoντας: “Σήμερα πατάμε κάτω τα 7”.

Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Η ρομαντική νύφη με δαντελένιο νυφικό και πέπλο

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί: “Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι”.

Δήμος Μπακογιάννης

Η Σία Κοσιώνη νύφη

Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη είχε γίνει στο Καρπενήσι, και δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο. Ωστόσο, σε συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη, είχαμε δει μια φωτογραφία με τη Σία Κοσιώνη νύφη.

ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Η Σία Κοσιώνη, ήταν μια ρομαντική νύφη με δαντελένιο νυφικό και πέπλο στο κεφάλι της.

ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Ο γάμος στο Καρπενήσι και η φουσκωμένη κοιλιά

Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη έγινε στο Καρπενήσι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος τους είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στη Σαντορίνη, ωστόσο αναγκάστηκαν να τον καθυστερήσουν λόγω πένθους από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Σία Κοσιώνη: Λαμπερή με λευκό παλτό μαζί με τον Μπακογιάννη και τον γιο του

Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση έγιναν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Σε αυτή τη θέα είναι τραβηγμένη και η νυφική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που είδαμε παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Η ρομαντική νύφη με δαντελένιο νυφικό και πέπλο - εικόνα 6


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Πολιτική

Μετά το μπλόκο στους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε ιδιώτης ο οποίος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δεν πληρώθηκε τα χρήματα που του χρωστούσε...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...

Μαγαζίνο

Ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη σχέση του τραγουδιστή με την αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη. Τα...