Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Σερβία – Ελλάδα: Κρας τεστ… Ολυμπιακών Αγώνων

Σερβία – Ελλάδα: Κρας τεστ… Ολυμπιακών Αγώνων


Το πιο δυνατό κρας τεστ ενόψει του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, θα δώσει η Ελλάδα με αντίπαλο τη Σερβία στο Βελιγράδι (21:00, ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta).

Η Εθνική μπάσκετ μετράει αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και του τουρνουά μπάσκετ. Και το τελευταίο τεστ πριν από το ταξίδι στη Γαλλία, έχει μία στάση στο Βελιγράδι.

Εκεί η Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς και του Βασίλιε Μίτσιτς περιμένει την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για ένα δυνατό τεστ, προτού αρχίσουν τα επίσημα ματς. Σε μία επανάληψη των αναμετρήσεων του Γιόκιτς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ και φυσικά ένα… rematch μετά από την επική αναμέτρηση των δύο παικτών και των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.

Η Σερβία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα, ενώ η Ελλάδα θα κοντράρει τον Καναδά.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό τους οι Σέρβοι επιβλήθηκαν με 119-100 της Ιαπωνίας, με τον Γιόκιτς να μετράει 18 πόντους και τον Φιλίπ Πετρούσεφ να προσθέτει 17.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε 12 παίκτες για το ματς, με τον Νικ Καλάθη να αναμένεται σήμερα (Δευτέρα) στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Οι δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν απόψε είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...