ΥΛΙΚΑ
12 σφολιατίνια
Παγωτό βανίλια
Για την κρέμα:
½ φλ. βούτυρο ανάλατο
1 ½ φλ. μαλακό τυρί
½ φλ. ζάχαρη άχνη
Για τη σάλτσα ροδάκινο:
350 γρ. ροδάκινα, σε κύβους, σε σιρόπι Del Monte
1 κουταλιά ξανθή ζάχαρη
2 πρέζες τζίντζερ
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μπολ του μίξερ βάζετε το βούτυρο. Κτυπάτε καλά σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Ακολούθως βάζετε μέσα το μαλακό τυρί και ανακατεύετε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ενωθούν τα δύο υλικά μαζί. Τέλος προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάτε σε γρήγορη ταχύτητα για 2’.Τέλος βάζετε την κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και μετά στο ψυγείο να παγώσει. Για τη σάλτσα αδειάζετε το σιρόπι απ’ το ροδάκινο Del Monte σε ένα μπολ. Σε μια κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη και μόλις καραμελώσει βάζετε μέσα το ροδάκινο Del Monte. Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε μέσα το μισό σιρόπι και ψήνετε για 2’. Ακολούθως με τη βοήθεια ενός μπλέντερ πολτοποιείτε τη σάλτσα. Αφήνετε στην άκρη να κρυώσει. Για τη συναρμολόγηση, βάζετε σε μικρά ποτήρια ή μπολ, με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής, μια στρώση κρέμα τυριού. Ακολούθως, προσθέτετε 1-2 κουταλιές σάλτσα ροδάκινου Del Monte, μια μπάλα παγωτό και τέλος γαρνίρετε με σφολιατίνια.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!