Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εντοπίστηκε μυστηριώδες σπορ αυτοκίνητο με την μάσκα της BMW

Εντοπίστηκε μυστηριώδες σπορ αυτοκίνητο με την μάσκα της BMW


Στην Ευρώπη εντοπίστηκε ένα μυστηριώδες σπορ αυτοκίνητο, το οποίο θυμίζει – αν και όχι σε μεγάλο βαθμό – την BMW Vision Neue Klasse.

Οι ομοιότητες εντοπίζονται κυρίως στο μπροστά μέρος και στην μάσκα, η οποία έχει δομή που θυμίζει τα χαρακτηριστικά «νεφρά» της γερμανικής μάρκας. Από ό,τι φαίνεται, σε εκείνο το σημείο θα βρίσκονται εγκατεστημένα τα ραντάρ για τα συστήματα ενεργής ασφάλειας.

Ακριβώς από κάτω βρίσκεται μια ενιαία εισαγωγή αέρα, με δύο τριγωνικά τμήματα στις άκρες – θυμίζοντάς μας για άλλη μια φορά την συσχέτιση με την BMW Vision Neue Klasse. Όμως, από εκεί και πέρα, οι ομοιότητες αρχίζουν να μειώνονται.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

 

Το αμάξωμα του μυστηριώδους αυτοκινήτου είναι αρκετά κομψό, με χαμηλή οροφή και μακρύ παρμπρίζ. Το προφίλ του θυμίζει τα αυτοκίνητα «σφήνες» της εποχής του 1970, όπως η Lamborghini Countach, η Ferrari 365 GT4 BB, αλλά και η BMW M1.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν φώτα σε σχήμα μπάρας, μια έντονα σμιλευμένη πίσω πόρτα και κάποια μορφή η οποία θυμίζει πίσω διαχύτη. Και πάλι όμως υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις της σχεδιαστικής γλώσσας της BMW.

Οι περιορισμένες εισαγωγές αέρα και η έλλειψη εξατμίσεων σε εμφανή σημεία του αμαξώματος υποδηλώνουν ότι πρόκειται για κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η άποψη αυτή ενισχύεται, καθώς πίσω από τους μεγάλους τροχούς δεν εμφανίζονται τα παραδοσιακά δισκόφρενα που θα περιμέναμε, αλλά δύο ηλεκτροκινητήρες.

Το σχετικά κοντό μεταξόνιο του αυτοκινήτου σημαίνει πως η όποια μπαταρία θα είναι αρκετά συμπαγής και, πιθανώς, μικρότερη από αυτές που σχεδιάζονται για χρήση στα επερχόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW.

Παρότι η γερμανική εταιρεία υπόσχεται πως θα παράγει «γρήγορα αυτοκίνητα», μαζί με εκδόσεις M υψηλών επιδόσεων, επιβεβαίωσε πως, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της δεκαετίας, θα είναι όλα τους μοντέλα δημοφιλών κατηγοριών, κυρίως SUV. Ως αποτέλεσμα, είναι σχεδόν απίθανο το εικονιζόμενο αυτοκίνητο να είναι από την BMW. Είναι πιο πιθανό το πρωτότυπο να συνδέεται με κάποια κινεζική εταιρεία κατασκευής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η οποία το εξελίσσει στην Ευρώπη.

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Στη διπλή τιμή από την τρέχουσα της αγοράς θα χρεώνεται η ηλεκτρική ενέργεια που εντοπίζεται πως έχει κλαπεί. Παράλληλα όσοι διαπράττουν ρευματοκλοπές θα πληρώνουν...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

Μαγαζίνο

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφοντας στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου ταξίδεψε πρόσφατα, έκανε τη νέα της ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της μέσα από...