Υλικά
1 κουνουπίδι (περίπου 500γρ χωρίς τα εξωτερικά φύλλα)
20γρ ελαιόλαδο
250γρ κόκκινο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
Κύμινο
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κουνουπίδι. Το κόβουμε οριζοντίως σε φέτες πάχους 2 εκ.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε σχαροτήγανο και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τις φέτες κουνουπίδι και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δυο πλευρές. Προσθέτουμε το κρασί και συνεχίζουμε το ψήσιμο, μέχρι να εξατμιστεί, γυρίζοντας το κουνουπίδι κάθε 2-3’. Ρίχνουμε αλάτι και τα μπαχαρικά χοντροκοπανισμένα και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!