Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ο star της Formula 1 Lewis Hamilton ορίστηκε ambassador στον οίκο Dior

Ο star της Formula 1 Lewis Hamilton ορίστηκε ambassador στον οίκο Dior


Ο πιο stylish οδηγός της Formula 1, ο οποίος έχει ήδη λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων (Plus 44) και πολλά πολυτελή ρολόγια με την IWC, μόλις ορίστηκε ambassador στον οίκο Dior!

O επτά φορές πρωταθλητής της F1 Lewis Hamilton έχει επίσης δημιουργήσει μια lifestyle συλλογή σε συνεργασία με τον creative director του γαλλικού οίκου μόδας, Kim Jones. Σχεδιασμένη για τον χειμερινό τρόπο ζωής, η σειρά συνδυάζει τη στιβαρότητα και τη λειτουργικότητα που θέλουν τα outdoor ρούχα με την κομψότητα για την οποία φημίζεται ο Dior.

Τα κομμάτια καλύπτουν το φάσμα από casual κοστούμια σε κλασικά τουίντ και fresh υφάσματα από την Αφρική, μέχρι slouchy denim, πλεκτά, φούτερ και fleeces σε μια σειρά από βιώσιμα υλικά, οργανικά υφάσματα και ανακυκλωμένα υφάσματα.

Με επίκεντρο το σκι και το snowboard, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ρούχα σκι υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την ιαπωνική μάρκα σκι Descente. Ο ίδιος ο Lewis Hamilton είναι φανατικός snowboarder και πηγαίνει στις πίστες κάθε χρόνο.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν προστατευτικό εξοπλισμό της POC που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης και custom snowboards που σχεδιάστηκαν με τους ανθρώπους της Factory 9. Τέλος κλασικά κομμάτια του οίκου έχουν ξανασχεδιαστεί για την ύπαιθρο.

«Η συνεργασία με τον Κim και την ταλαντούχα ομάδα του Dior ήταν ένα όνειρο και ήταν τιμή μου όταν ο Kim με ρώτησε αν θα ήθελα να το κάνω αυτό μαζί του», δήλωσε ο Hamilton σε δήλωσή του. «Οι αξίες και οι ιδέες μας είναι ευθυγραμμισμένες, γεγονός που καθιστά εύκολο να φέρουμε στη ζωή μια δημιουργική συλλογή εμπλουτισμένη με τις κοινές μας εμπειρίες».

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ και στο διαδίκτυο από τις 17 Οκτωβρίου. Τον ίδιο μήνα, ο Hamilton θα αγωνιστεί στο GP των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο οδηγός της Mercedes-AMG έχει βγει στο παρελθόν στην πίστα με σύνολα Burberry και Fear of God, αλλά από εδώ και στο εξής μάλλον θα ντύνεται μόνο με Dior.

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απαλλάσσει τον τέως δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή από την κατηγορία της υπηρεσιακής απιστίας σε βάρος Οργανισμού...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Κόσμος

Η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας κίνησε ποινική διαδικασία κατά του διευθυντή της εφημερίδας «Novaya Gazeta-Europe» Κιρίλ Μαρτίνοφ βάσει του άρθρου περί οργάνωσης δραστηριοτήτων ανεπιθύμητης...