Τι χρειάζεσαι για μία λαχταριστή μακαρονάδα; 5 υλικά κι ένα νόστιμο ζυμαρικό που να κρατάει καλά όπως το Τρικολόρε Τριβελάκι της MISKO που χρησιμοποιώ σήμερα! Αυτόν τον κανόνα ακολούθησα με την σημερινή συνταγή και έφτιαξα μία μακαρονάδα γλύκισμα που μπορείς να φτιάξεις παντού, ακόμα και στο κουζινάκι των διακοπών.
Δες ολόκληρη την συνταγή βήμα-βήμα σε video στο Tik Tok , φτιάξε τη μακαρονάδα και κάνε μας follow για περισσότερες συνταγές.
Super Tip
Το MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε είναι το αγαπημένο μας ζυμαρικό στην πιο νόστιμη και θρεπτική εκδοχή του με ντομάτα και σπανάκι, με έντονο και ζωντανό πράσινο και κόκκινο χρώμα από τα λαχανικά, υπέροχη γεύση και άψογο μαγειρικό αποτέλεσμα. Ιδανική βάση για μακαρονάδες, για όλους!
Συνταγή
Καλοκαιρινή μακαρονάδα με ντοματίνια & καλαμπόκι
- Μερίδες: 5-6
- Χρόνος προετοιμασίας: 10-15 λεπτά
- Χρόνος μαγειρέματος: 25-30 λεπτά
- Φυλάσσουμε την μακρονάδα καλυμμένη στο ψυγείο για 2 μέρες.
Υλικά
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 ολόκληρο καλαμπόκι, βρασμένο
- 800 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
-
500 γρ.Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO - 10-15 φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένα
- 100 γρ. φυτική παρμεζάνα ή άλλο φυτικό αλμυρό τυρί, τριμμένο
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελαιόλαδο
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↓
@madamegingercom #AD Η σημερινή συνταγή που έφτιαξα είναι μία μακαρονάδα γλύκισμα, με ντοματίνια και καλαμπόκι που μπορείς να φτιάξεις παντού, ακόμα και στο κουζινάκι των διακοπών. Υλικά 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1 ολόκληρο καλαμπόκι, βρασμένο 800 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 500 γρ.Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO 10-15 φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένα 100 γρ. φυτική παρμεζάνα ή άλλο φυτικό αλμυρό τυρί, τριμμένο αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο Δες την αναλυτική συνταγή στο madameginger.com — 📸: @nefelee #MadameGingerCom ft. @MISKO #CookWithGinger #FoodMeHard #ComfortFood #pasta #pastarecipes #greekrecipes #summerrecipes#fyp #fypage #greektiktok
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↑
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Ρίχνουμε σε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.
2) Ριχνουμε το καλαμπόκι στο τηγάνι μαζί με τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 6-8 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για ακόμη 1-2 λεπτά.
3) Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και τη βάζουμε σε ψηλή φωτιά με κλειστό καπάκι. Όταν βράσει το νερό στην κατσαρόλα, το αλατίζουμε καλά (35 γρ. αλάτι για 5 λίτρα νερό) και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τους χρόνους που αναγράφονται στη συσκευασία.
4) Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO κατευθείαν στο τηγάνι χωρίς να τα σουρώσουμε μαζί με 50 ml νερό από το βράσιμο τους, τον βασιλικό και το φυτικό τυρί και ανακατεύουμε απαλά.
6) Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!