Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Φωτεινή Ντεμίρη: Οι κρίσεις στον γάμο με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια!

Φωτεινή Ντεμίρη: Οι κρίσεις στον γάμο με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια!


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού της showbiz. Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου μετά από τριάντα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα newspistol προκαλώντας μεγάλη έκπληξη μιας και οι δυο ηθοποιοί αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος διατηρούν άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό και τρανή απόδειξη είναι το γεγονός πως ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν παρών στην πρεμιέρα της Φωτεινής Ντεμίρη με τη θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες» που δόθηκε πριν μερικές ημέρες στο θέατρο Βράχων.

«Είμαι κατά του γάμου, δεν θα παντρευόμουν, ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούν»

Τέλη Ιουνίου η Φωτεινή Ντεμίρη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα, «Καλύτερα Αργά». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον γάμο, τονίζοντας πως ενώ είναι χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της, είναι κατά αυτής της σύμβασης ανάμεσα στα ζευγάρια.

«Είμαι κατά του γάμου με την εξής έννοια: Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα παντρευόμουν. Είχα δύο γονείς, ήμασταν πιο νέοι και δεν ήθελα να τους κακοκαρδίσω. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε αν θα κάνουμε παιδί κι έτσι έγινε. Δεν θέλαμε να παντρευτούμε γενικώς κι αορίστως αλλιώς λέγαμε θα παραμείνουμε σύντροφοι.

Ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούνε. Κάνουμε τόσα πράγματα στη ζωή μας χωρίς να ξέρουμε γιατί τα κάνουμε και ιδίως συμβάσεις που μας έχουν φορεθεί. Πρέπει να τη σπάσουμε τώρα και με τα σύμφωνα συμβίωσης. Στον γάμο μετά σου φοριέται επάνω σου, ένα ολόκληρο πακέτο» είχε πει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη τον Μάρτιο για τις κρίσεις στον γάμο της

Με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά, Ναυάγιο, η Φωτεινή Ντεμίρη τον Μάρτιο είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει ένας γάμος 30 χρόνων, όπως ο δικός της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο.

«Είμαι καλή σύζυγος, είμαι μια καλή μητέρα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια. Αφιερώθηκε ψυχείται και σώματι. Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 30χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, με παιδιά και ιδιαίτερα όταν είσαι μέσα στη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου.

Φυσικά και συμβιβάστηκα σε κάποια πράγματα για να μπορεί να υπάρχει η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια οικογένεια για τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη. Και φυσικά υποχωρούσα σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό. Ο γιος μου είναι 25 χρονών και η κόρη μου 27. Έχουν φύγει πια από το σπίτι. Φέτος έφυγε και ο γιος μας. Δουλεύουν. Ο γιος μας είναι ηθοποιός. Οπότε τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω μια καινούργια πραγματικότητα.

Πρέπει να επανατοποθετηθείς σαν άνθρωπος. Είσαι σε ένα σημείο που αλλάζουν όλα για σένα. Είμαι σε ένα σημείο που πραγματικά ψάχνω να βρω πάλι πια είμαι» εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Πριν δύο χρόνια η Φωτεινη Ντεμίρη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Λοιπόν πως είχαν φτάσει κοντά στον χωρισμό.

«Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί. Πρόσφατα πήγαμε στη Βιέννη και περάσαμε υπέροχα. Παρόλο που δεν ταιριάζουμε σε τίποτα. Είμαστε άσπρο με μαύρο.» είχε πει το 2022 η ηθοποιός.

Το love story με τον Χάρη Γρηγορόπουλο

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη, όπου φοιτούσαμε και οι δύο. Με εντυπωσίασε στην αρχή η ομορφιά της. Αλλά στη συνέχεια ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα της και την ενέργειά της.»  είχε αποκαλύψει ο Χάρης Γρηγορόπουλος στην Espresso.

Οι δυο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι από το 1994 και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά την 28χρονη Μαρίνα και τον 26χρονο Τίτο.

Η κόρη τους ολοκλήρωσε τις σπουδές της πριν δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ως Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, σπουδαστής στο ΠΑΔΑ στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών από το 2022. Έχει κάνει επιπλέον σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική παραγωγή και σύνθεση σε προγράμματα τύπου daw (digital audio workstation, synthesizers κ.τ.λ). Αγαπά πολύ τις γάτες.

Ο γιος του ζευγαριού ασχολείται με την υποκριτική και φέτος τον είδαμε για πρώτη φορά να συμμετέχει στην σειρά «Παραλία» και στη συνέχεια στο «Ναυάγιο».

Μάλιστα για τη συμμετοχή του γιου της στο Ναυάγιο, η Φωτεινή Ντεμίρη είχε πει: «Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο Ναυάγιο, αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία».

Το πρόβλημα υγείας στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών

Πριν δύο χρόνια η Φωτεινή Ντεμίρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε αναφερθεί στην περίοδο που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα με την υγεία της. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως έκτοτε απέκτησε περισσότερη δύναμη, αφού από τα παιδικά της χρόνια έμαθε να αγωνίζεται στα δύσκολα.

Η ηθοποιός στα παιδικά της χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα υγείας.

«Είχα όντως ένα σοβαρό θέμα υγείας. Συγκεκριμένα με τα πόδια μου και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ, με γύψους, εγχειρίσεις κλπ. Με καθόρισε όλο αυτό. Έγραψε πάρα πολύ στην ψυχή μου. Μου έδωσε δύναμη, στηρίχτηκα πολύ νωρίς σε μένα, έμαθα να παλεύω και να αγωνίζομαι. Δυστυχώς ή ευτυχώς έμαθα να στηρίζομαι μόνο στις δικές μου δυνάμεις.

Δεν έμαθα να ζητάω βοήθεια, που δεν είναι και κακό κάποιες φορές να απλώσεις ένα χέρι για αν σε βοηθήσουν. Βέβαια τώρα που μεγάλωσα, έχω μαλακώσει αρκετά. Έχω αποδεχθεί τις αδυναμίες μου και τις έχω αγαπήσει.»

«Είχα γενική συγγενή εξάρθρωση στα ισχία. Είχα περπατήσει, αλλά έπρεπε στην ηλικία των 7 ετών να χειρουργηθώ, για να μου επαναφέρουν τα οστά, να τα βάλουν στη θέση τους. Δεν είχα περπατήσει σωστά, τα κόκκαλα είχαν δέσει λάθος, γιατί δεν το είχαν καταλάβει οι δικοί μου. Όταν τα κατάλαβαν, είδαν ότι δεν περπατάω σωστά, πήγαινα λίγο “βάρκα γιαλό”, το οποίο μου έμεινε λίγο και μετά… (γέλια). Έπρεπε να μεγαλώσω λίγο, να δέσουν τα κόκκαλα και μετά να χειρουργηθώ. Ήταν να το περάσω, γιατί άλλα παιδιά στην ηλικία μου το πέρασαν φορώντας μια διπλή πάνα, όταν ήταν μωρά, κι έτσι πέρασε. Εγώ, χρειάστηκε να μείνω μήνες φορώντας γύψο μέχρι το στήθος, μ’ ένα μηχάνημα που μου κρατούσε μόνιμα τα ποδιά ανοιχτά. Ένα παιδάκι να βρίσκεται έτσι πολύ καιρό… Μέχρι τα 7,5 που έκανα εγχειρήσεις… Μετά πέρασε αυτό, όπου στα 8 μου, ήμουν μια χαρά και περπατούσα καλά.» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός.

Έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η αγαπητή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη το 2021 είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “Το Πρωινό” μια δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε όταν ήταν φοιτήτρια. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το αφεντικό της σε ένα γραφείο, όταν πήγε να δουλέψει για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα.

«Έχω βιώσει βία, αλλά όχι στο θέατρο. Όταν ήμουν φοιτήτρια ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου, και ήθελα να βρω μια δουλειά για να συμπληρώσω το ποσό και να πάω στη Νέα Υόρκη.

Πήγα σε μια δουλειά και υποτίθεται θα ήμουν βοηθός γραμματέα κάποιου. Ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά που τον είδα και υποτίθεται με προσέλαβε. Μείναμε όλη τη μέρα μαζί και αργά το απόγευμα αυτός μου την έπεσε. Εγώ φώναζα και του έλεγα ότι ξέρει η συγκάτοικός μου πού είμαι για να τον κάνω να φοβηθεί.

Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Εννοείται ότι έφυγα από τη δουλειά. Το είπα στη συγκάτοικό μου και μετά δεν το ανέφερα ξανά γιατί με τάραζε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η καριέρα

Η Φωτεινή Ντεμίρη κατάγεται από την Πάτρα.  Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. «Έχω σπουδάσει Νομική, πήρα και την άδεια αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα. Γράφτηκα στον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, δεν πάτησα ποτέ μου» έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η Φωτεινή Ντεμίρη.

Στη συνέχεια φοίτησε στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη όπου γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της.

Έγινε ευρύτερα γνωστή ως Κανέλλα στη σειρά Το καφέ της Χαράς. Τη σεζόν 2015 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Alpha TV Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Τη σεζόν 2016-2017 πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά του Alpha TV Αστέρας Ραχούλας και τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά του ANT1 Παρθένα ζωή.

Τη σεζόν 2021-2022 εμφανίστηκε στη κωμική σειρά του Alpha TV «Άσε μας ρε μαμά».

Τη σεζόν 2023-24 εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Το ναυάγιο».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...

Κόσμος

Στο Κίεβο έφτασε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες για...