Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Copa America, Ουρουγουάη – Κολομβία: Ξύλο και μπουνιές ανάμεσα στους παίκτες της Σελέστε και στους οπαδούς των «Καφετέρος» (Vids)

Copa America, Ουρουγουάη – Κολομβία: Ξύλο και μπουνιές ανάμεσα στους παίκτες της Σελέστε και στους οπαδούς των «Καφετέρος» (Vids)


Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ματς Ουρουγουάη – Κολομβία με τους ποδοσφαιριστές της Σελέστε να παίζουν ξύλο με τους οπαδούς των «Καφετέρος»!

Εικόνες από άλλες εποχές σημειώθηκαν μετά το τελικό σφύριγμα του δεύτερου ημιτελικού του Copa America ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Κολομβία. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Κολομβίας επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Σελέστε πετώντας τους μπουκάλια κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης, Νούνιες και Αραούχο, έχασαν τον έλεγχο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκαναν «ντου» προς την κερκίδα από όπου προήλθαν τα μπουκάλια! Από εκεί και πέρα, χάος… Οι ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης πιάστηκαν στα χέρια με τους οπαδούς της Κολομβίας, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές, δημιουργώντας απίστευτες εικόνες.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν και αυτός που έδωσε το περισσότερο ξύλο από όλους, με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν. Η ασφάλεια παρενέβη -έστω και με καθυστέρηση- και οι ποδοσφαιριστές της Σελέστε πήραν οριστικά τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Το υπερπολυτελές σπίτι στη Χαβάη όπου ο Justin Bieber έκανε τις διακοπές του το 2015 πουλήθηκε για 6,25 εκατομμύρια δολάρια μετά από δύο χρόνια...

Μαγαζίνο

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά ήταν η Shaya, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την τοξική σχέση στην οποία είχε εγκλωβιστεί....

Ελλάδα

Στα «δίχτυα» δύο αδίστακτων απατεώνων έπεσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Ζωγράφου 13χρονος από τον οποίο 67χρονη αλλοδαπή και ο συνεργός της...

Αυτοκίνητο

Του Γιώργου Παλληκάρη Για πρώτη φορά το GP της Σιγκαπούρης ολοκληρώθηκε χωρίς κίτρινες σημαίες, χωρίς Safety Cars, και με μόλις δύο εγκαταλείψεις  λόγω μηχανικής...