Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αυτό είναι το απόσπασμα που αφαίρεσε από βίντεό του στο YouTube μετά τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αυτό είναι το απόσπασμα που αφαίρεσε από βίντεό του στο YouTube μετά τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο


Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βρέθηκε στο στόχαστρο των social media, μετά το βίντεο για τη διαδικτυακή του εκπομπή «Ιδιωτική κατακραυγή» στο YouTube με τον Κύπριο YouTuber Φειδία, ο οποίος εξελέγη Ευρωβουλευτής.

Οι δύο νεαροί ΥouΤubers μίλησαν για τη διαδικτυακή τους πορεία, τους followers αλλά και τις υψηλές αμοιβές που μπορεί να προσφέρει το ΥouΤube.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Φειδίας κατά τη διάρκεια του βίντεο, έκαναν μια στάση στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματας, και μοίρασαν μετρητά σε περαστικούς οι οποίοι συμμετείχαν σε διάφορα challenges.

Τους έβαλαν να μασήσουν γόπα τσιγάρου, να βουτήξουν ημίγυμνοι σε σιντριβάνι, να συρθούν στην πλατεία Συντάγματος και να φιλήσουν στο στόμα ένα άγνωστο.

Οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι παρακολούθησαν το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο, ξέσπασαν μέσα από τα σχόλιά τους. Κάποιοι στράφηκαν εναντίον των νεαρών, οι οποίοι δέχτηκαν να συμμετέχουν στις δοκιμασίες για τα 50 ευρώ, ενώ κάποιοι άλλοι πέταξαν τα «βέλη» τους κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη και του Φειδία.

Τις τελευταίες ώρες το θέμα επανέρχεται καθώς, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και οι συνεργάτες του αφαίρεσαν από το βίντεο το απόσπασμα στο οποίο μοιράζουν 50 ευρώ σε όσους δεχτούν να περάσουν τα challenges. Μια σειρά από δοκιμασίες για τις οποίες φαίνεται ότι μετάνιωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τον «πόλεμο» αντιδράσεων αλλά και την εικόνα που παρουσίασε στον κόσμο του διαδικτύου.

Το βίντεο φαίνεται να προβλημάτισε τους ιθύνοντες των μεγάλων διαφημιστικών εταιριών, οι οποίοι συνεργάζονται είτε με τον ίδιο τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, είτε με άλλους Έλληνες YouTubers, επενδύοντας χιλιάδες ευρώ για προώθηση μέσα από αντίστοιχα βίντεο.

Το βίντεο «Fidias – Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός» παραμένει ενεργό στο YouTube, με το απόσπασμα από την πλατεία Συντάγματος να έχει αφαιρεθεί.

Δείτε το απόσπασμα που αφαιρέθηκε από το βίντεο:

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Τεχνολογία

Εκρηκτική άνοδο γνωρίζει ο αριθμός συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σε διεθνές επίπεδο, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το κινητό τηλέφωνο σε ένα πολυεργαλείο στα χέρια...

Τεχνολογία

«Πρεμιέρα» έκανε την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, το iPhone 16, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα της εταιρείας σε σχεδόν 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και...

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...