Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Βεζένκοφ: Η θετική απάντηση του Μπαρτζώκα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: Η θετική απάντηση του Μπαρτζώκα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στην Κόρινθο και έδωσε τις απαντήσεις του σε φίλους του Ολυμπιακού τόσο για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, όσο και για εκείνη του Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στην Κόρινθο στην τελετή λήξης του 3 on 3 που διεξήχθη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, του Δημάρχου Κορινθίων, Νίκου Σταυρέλη και του GNC 3on3, για να δώσει το «παρών» και να τιμηθεί από τους διοργανωτές για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι το πιο «καυτό» όνομα της αγοράς, καθώς έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Το να φύγει από το ΝΒΑ, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό και για να συμβεί χρειάζονται λεπτή χειρισμοί στην υπόθεση.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής δέχτηκε την αγάπη του κόσμου, που του ζήτησε φωτογραφίες και αυτόγραφ,α μιας και χαίρει της εκτίμησης και του θαυμασμού των φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο, για όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα του Πειραιά και αποτελούν τα «καυτά» θέματα των ημερών δίνοντας τις απαντήσεις του για το ζήτημα της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ και της συμφωνίας με τον Εβάν Φουρνιέ.

«Προτεραιότητα του Φουρνιέ το ΝΒΑ»

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Εβάν Φουρνιέ φέρνει ο δημοσιογράφος Μαρκ Στέιν.

Ο Μπαρτζώκας απάντησε θετικά στο αν ο Βούλγαρος φόργουορντ θα έρθει στον Ολυμπιακό ακόμη κι αν στη μέση υπάρχει ακόμη το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς, ενώ για την περίπτωση του Φουρνιέ έγνεψε αρνητικά.

Ο Γάλλος γκαρντ έχει εκφράσει έτσι κι αλλιώς πως έχει θέσει σε προτεραιότητα το NBA περιμένοντας κάποια πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

To app του Sportal.gr είναι εδώ: Όλη η αθλητική δράση στο χέρι σου!

Το Sportal.gr παρουσιάζει τη νέα του εφαρμογή για iOS και Android, σχεδιασμένη να καλύπτει κάθε ανάγκη του πιο απαιτητικού αναγνώστη!

Είναι γνωστό πως τα συγκεκριμένα ονόματα έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τις τάξεις των «ερυθρόλευκων» με την επιστροφή του Σάσα να αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αν πραγματοποιηθεί.

Δείτε το βίντεο:



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Μαγαζίνο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το καλοκαίρι που μας πέρασε,...

Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης στη Βέροια, οικογένεια και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής,...