Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Gerard Butler: Ποιο είναι το 29χρονο μοντέλο που ερωτεύτηκε ο ηθοποιός;

Gerard Butler: Ποιο είναι το 29χρονο μοντέλο που ερωτεύτηκε ο ηθοποιός;


O Gerard Butler όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ερωτευμένος με μοντέλο που είναι 25 χρόνια νεότερό του. Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν έπειτα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον 54χρονο ηθοποιό να βρίσκεται σε τρυφερές στιγμές με την 29χρονη Penny Lane.

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Gerard Butler εθεάθη αγκαλιά με το μοντέλο ενώ απολάμβαναν μια βόλτα στο Primrose Hill της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την Sun, το ζευγάρι έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση ενώ αργότερα γελούσαν και περνούσαν ευχάριστα τον χρόνο τους σε μια τοπική παμπ.

Ποιο είναι όμως το μοντέλο που φαίνεται πως έχει «κλέψει» την καρδιά του Gerard Butler;

Σύμφωνα με την DailyMail, η Penny Lane που κατάγεται από την Αγγλία όπου και ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της. Δεν μπόρεσε τότε να συνεχίσει γιατί η πίεση ήταν αφόρητη.

Έτρωγε λίγο και ανέπτυξε μια ανθυγιεινή σχέση με την άσκηση. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο στη ζωή της καθώς αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική της υγεία. Τελικά σπούδασε και έγινε πιστοποιημένη σύμβουλος ολιστικής υγείας.

Ύστερα επανήλθε δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ. Μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως Armani, Dolce & Gabbana, Burberry, Balmain, Charlotte Tilbury, SKIMS και Intimissimi. Ακόμη είχε φωτογραφηθεί για το αμερικανικό αθλητικό περιοδικό Sports Illustrated.

Εμφανίστηκε επίσης ως σωματοφύλακας του Lex Luthor στην ταινία δράσης «The Justice League» του 2017 καθώς και στο μουσικό βίντεο του Drake το 2022 για το «Falling Back».

Η Penny Lane απολαμβάνει τις υπαίθριες δραστηριότητες και τα extreme sports, όπως η οδήγηση αγωνιστικών αυτοκινήτων και η κολύμβηση. Εργάζεται επίσης ως ηθοποιός και είχε έναν μικρό ρόλο στο franchise Justice League.

«Θέλω οι γυναίκες να καταλάβουν ότι η επίτευξη αυτοπεποίθησης και ισορροπίας χρειάστηκε χρόνο και υπομονή για μένα. Η πορεία μου περιελάμβανε βαθιά αυτο-ανακάλυψη και σκοπεύω να μοιραστώ την πιο σημαντική ανακάλυψη της ζωής μου μέχρι τώρα. Ελπίζω ότι βλέποντας το ταξίδι μου, οι γυναίκες θα συνειδητοποιήσουν ότι η προσπάθεια για να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος θα αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου», είχε δηλώσει στο Sports Illustrated, η Penny Lane.

Πριν από την Penny Lane, ο Butler διατηρούσε σχέση με την επενδύτρια ακινήτων και σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Μόργκαν Μπράουν.

Το ζευγάρι ήταν on and off για μερικά χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014, όταν οι θαυμαστές τους εντόπισαν σε ραντεβού στην παραλία του Μαλιμπού. Το ρομάντζο τους όμως τελείωσε τον Μάρτιο του 2021, αφού προηγουμένως χώρισαν τον Αύγουστο του 2020.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αυτοκίνητο

Του Γιώργου Παλληκάρη Το Ford Ranger δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι με διαφορά το καλύτερο Pick-up στον κόσμο (best seller σε όλη την Ευρώπη), καθώς...