Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ


Δεδομένα στο στόχαστρο των Μπολόνια και Ουντινέζε βρίσκεται ο Άνταμ Τσέριν, με ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού να αποτελέσει και μεταγραφική προτεραιότητά τους. Κάτι που αποτελεί για την Σλόβαν ο Άντραζ Σπόραρ. Πόσα ακριβώς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «πράσινους» οι πρωταθλητές Σλοβακίας.

Διαφορετικό το στάτους του Άνταμ Τσέριν και του Άντραζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την εμπλοκή τους σε μεταγραφικά σενάρια. Τα τελευταία έφεραν τους δυο συμπατριώτες στο στόχαστρο των Μπολόνια και Ουντινέζε για τον πρώτο και της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον δεύτερο.

Τι ισχύει στις υποθέσεις των δύο Σλοβένων βάσει των πληροφοριών του SPORT24. Ξεκίνημα με τον Τσέριν. Δεδομένο πως βρίσκεται στις λίστες και των δύο ιταλικών ομάδων, επιβεβαιωμένο πως αμφότερες τον έχουν διεξοδικά παρακολουθήσει. Κάτι που ωστόσο δεν τον καθιστά και προτεραιότητά τους. Η Μπολόνια είναι τη δεδομένη στιγμή υπερ-καλυμμένη στη μεσαία γραμμή της, δεν ψάχνει άμεσα για ενίσχυση εκεί.

Κάτι που ωστόσο μπορεί να αλλάξει. Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η πώληση του Ματς Βίφερ από τη Φέγενορντ στην Μπράιτον έναντι 30 εκατ. ευρώ. Πρώτος στόχος των ροτερντάμαρς για τη διαδοχή του 24χρονου Ολλανδού μέσου είναι ο Μαροκινός Ουσάμα Ελ Αζούζι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο «Νταλ’ Άρα», χωρίς όμως σταθερότητα στο rotation.

Αν παραχωρηθεί, τότε η Μπολόνια θα κινηθεί με τη σειρά της για αντικαταστάτη και σε αυτή την περίπτωση η υποψηφιότητα του Τσέριν θα παίξει δυνατά. Σημειώνεται πως ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, ο Τζιοβάνι Σαρτόρι, έχει παρελθόν με την σλοβενική αγορά, όντας πρακτικά αυτός που την άνοιξε για το καμπιονάτο, παίρνοντας πριν 14 χρόνια τον Γιόζιπ Ίλιτσιτς στην Παλέρμο, έχοντας τότε εκεί ανάλογο πόστο.

Αναφορικά με την Ουντινέζε. Οι «τζεμπρέτε» δεδομένα βρίσκονται στην αγορά για έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά και το στιλ του Τσέριν. Ο Σλοβένος περιλαμβάνεται όντως σε μια λίστα 3-4 ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει, ως εκεί όμως. Καμία απόφαση ακόμη για κάποια κίνηση, καμία σαφής προτεραιότητα για τη δική του περίπτωση.

Προεδρική επιθυμία ο Σπόραρ, ως και 1,5 εκατ. ευρώ στο τραπέζι

Ως προς τον Σπόραρ τώρα. Εδώ τα πράγματα μοιάζουν πιο ζεστά. Το ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας δεδομένο και ήδη εκπεφρασμένο στον διεθνή Σλοβένο επιθετικό. Γνωρίζει πως το στάτους του – που δεν του αρέσει – στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να αλλάξει, γνωρίζει πως ουσιαστικά τελεί υπό παραχώρηση, οπότε και αυτός αναζητώντας κάτι καλύτερο σε όρους αγωνιστικού πλαισίου, είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του στην Μπρατισλάβα.

Εκεί πέρασε τα παραγωγικότερα χρόνια της καριέρας του, αποτελεί προσωπική επιθυμία του ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Σλοβακίας, του Ίβαν Κμότρικ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει υπερβάσεις για να τον επαναφέρει στο ρόστερ των «μπλε».

Η Σλόβαν δεν μπορεί να καλύψει το 1,7 εκατ. ευρώ που έχει να παίρνει ο Σπόραρ στα εναπομείναντα δύο χρόνια του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, του προσφέρει ένα πολυετές συμβόλαιο (τετραετές ή πενταετές) με τις συνολικές απολαβές του σε αυτό να ξεπερνάνε σημαντικά το συγκεκριμένο ποσό, δελεάζοντας έτσι τον 30χρονο φουνταριστό.

Και παρότι οι επιτελείς της Σλόβαν έχουν την πληροφόρηση πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ίσως και να συζητούσαν ακόμη και για αποδέσμευση, χωρίς αντίτιμο, του Σπόραρ, εν τούτοις για να καταστήσουν σαφείς τις προθέσεις τους και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν με λιγότερα εμπόδια και καθυστέρηση, έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του Σλοβένου επιθετικού πως είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι για την αγορά του από τον Παναθηναϊκό 1 με 1,5 εκατ. ευρώ, εκτιμώντας – και το πιθανότερο όχι αδίκως – πως θα είναι υπεραρκετό.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Μαγαζίνο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το καλοκαίρι που μας πέρασε,...

Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης στη Βέροια, οικογένεια και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής,...