Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Σάσα Βεζένκοφ: Τι πρέπει να συμβεί ώστε να φύγει από τους Ράπτορς και να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Σάσα Βεζένκοφ: Τι πρέπει να συμβεί ώστε να φύγει από τους Ράπτορς και να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό


Ένα tweet του έμπειρου αναλυτή του ΝΒΑ, Κιθ Σμιθ, αποκαλύπτει τα δεδομένα μιας πιθανής μετακίνησης του Βούλγαρου φόργουορντ στο λιμάνι του Πειραιά!

Η είδηση ότι ο Σάσα Βεζένκοφ πιάνει… λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού κυριάρχησε την Πέμπτη 4/7 στην αθλητική δημοσιογραφία.

Η είδηση της συμφωνίας του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό έκανε τον γύρο της Ευρώπης. Ο διεθνής Τύπος τον… έντυσε ήδη στα «ερυθρόλευκα», καθώς απομένει μόνο η αποδέσμευσή του από τους Ράπτορς για να φορέσει πάλι τα κόκκινα.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στον Ολυμπιακό έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ και έπαιζε ως πρώτο θέμα στα site τους.

Μια μέρα αργότερα, ο έγκριτος αναλυτής του ΝΒΑ, Κιθ Σμιθ, μίλησε για το θέμα του πρώην ερυθρόλευκου. Συγκεκριμένα, σε tweet που έκανε, καυτηρίασε τον τρόπο με τον οποίο στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν τη μετακίνηση του Σάσα από το ΝΒΑ στην Euroleague.

Ο ίδιος σε tweet που έκανε, επισημαίνει ότι «Το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ είναι συναρπαστικό. Τα ΜΜΕ της Ευρώπης αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο στην Ελλάδα και ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη.

Τα μίντια του Τορόντο αναφέρουν ότι οι Ράπτορς δεν σκοπεύουν να τον αποχαιρετήσουν. Και ο Βεζένκοφ θέλει να φύγει. Δεν μπορεί όμως απλά να το αποφασίσει από μόνο του. Μπορεί τελικά να γίνει πράξη η επιθυμία του, όμως τα δημοσιεύματα που είναι κάθετα ότι φεύγει, δεν στέκουν», αναφέρει ο Κιθ Σμιθ στο tweet του.

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι δεν μιλάμε για έναν free agent παίκτη, περιπλέκει την κατάσταση. Όποια κι αν είναι η απόφαση του Βεζένκοφ, η ομάδα του έχει πάντα τον τελευταίο λόγο για την αποδέσμευσή του, η οποία θα πρέπει να προηγηθεί από τις υπογραφές σε άλλο σύλλογο. Ήδη ο εκπρόσωπός του στην Αμερική έχει ενημερώσει το Τορόντο για την απόφασή του, όμως θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η στάση της ομάδας του και αν θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην Ευρώπη.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Κόσμος

Η κεντρική Ιαπωνία, όπου συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές, απειλείται για δεύτερη ημέρα σήμερα από πλημμύρες και κατολισθήσεις, που ήδη στοίχισαν τη ζωή σε έναν...

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Πολιτική

Mε ομιλία στην Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον, συναντήσεις με εβραϊκές οργανώσεις και Άραβες ηγέτες ξεκινάει η πρώτη μέρα του προγράμματος του πρωθυπουργού Κυριάκου...