Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Φωτιά τώρα στη Σταμάτα: Νεκρός 45χρονος από ανακοπή – Μήνυμα 112 για…

Φωτιά τώρα στη Σταμάτα: Νεκρός 45χρονος από ανακοπή – Μήνυμα 112 για…


Στις φλόγες η Αττική και σήμερα Κυριακή, καθώς μετά τη μεγάλη φωτιά στην Κερατέα, νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της Σταμάτας στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι πολύ επικίνδυνη, καίει δασική έκταση, κοντά σε σπίτια. Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 1,5 χιλιόμετρο και οδεύει προς την κατοικημένη περιοχή της Ροδόπολης.

Φωτιά τώρα στη Σταμάτα: Νεκρός 45χρονος από ανακοπή - Μήνυμα 112 για εκκένωση Αμυγδαλέζας, Γαλήνης, Ροδόπολης [Live όλες οι εξελίξεις]
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν αυτή την ώρα 106 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα και 24 οχήματα και εθελοντές, ενώ από αέρος συνδράμουν τις επίγειες δυνάμεις 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 45χρονος άνδρας στη προσπάθειά του να φύγει από την περιοχή υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Μάλιστα, εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση της περιοχής Αμυγδαλέζα, καλώντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Σταμάτας προς την πλατεία Σταμάτας.

112 Σταμάτα

Στη συνέχεια, νέο 112 καλεί σε εκκένωση των περιοχών Γαλήνη και Ροδόπολη.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή της Σταμάτας η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της συμβολής με την λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως στον Άγιο Στέφανο, ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει στις εξής εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων:

-Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μαραθώνος

-Πλατεία Σταμάτας

-Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μακεδονίας Αίλια

-Λ. Δροσιάς Σταμάτας και Λ. Ροδοπόλεως

-Αγίου Ιωάννου και Γαλήνης

-Διονύσου και Καΐρη

-Διονύσου και Θησέως

-Διονύσου και Ρόδων

-Διονύσου στον Άγιο Πέτρο προς Πεντέλη

-Μεγάλου Αλεξάνδρου και Παπαφλέσσα

-Χελμού και Μαραθώνος

-Μακεδονίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου

-Έξοδος Αγίου Στεφάνου Κρυονέρι

-Πλατεία Δροσιάς

-Μητροπολίτου Κυδωνίων και Αγίου Ιωάννου

-Διονύσου και Δημοκρατίας

-Διονύσου και Ανατολής από Νέα Μάκρη

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ

Έκκληση μέσω της ΕΡΤN έκανε η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου, να σταλούν περισσότερα εναέρια μέσα, διότι η φωτιά πλησιάζει σε σπίτια.

Μήνυμα από το 112 εστάλη και στους κατοίκους του Διονύσου να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς ο καπνός κατευθύνεται προς την περιοχή.

Ειδικότερα, το μήνυμα αναφέρει: “Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στη περιοχή Σταμάτα. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή του Διονύσου. Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Διονύσου παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα”.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ 112

ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...