Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στις 21:15 το τζάμπoλ του τέταρτου τελικού της Basket League

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στις 21:15 το τζάμπoλ του τέταρτου τελικού της Basket League


Στις 21:15 (ΕΡΤ3) θα ξεκινήσει στο ΣΕΦ ο τέταρτος τελικός της σειράς των τελικών της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες προηγούνται 2-1 στη σειρά και σε περίπτωση που επικρατήσουν απόψε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, σαρώνοντας όλους τους εγχώριους τίτλους (έχουν πάρει τόσο το Σούπερ Καπ όσο και το Κύπελλο Ελλάδας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που απώλεσαν από το Game 1, να κάνουν το 2-2 στη σειρά και να έχουν την ευκαιρία για τη μεγάλη ανατροπή σε πέμπτο ματς, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο οι δύο «αιώνιοι» επιδόθηκαν σε έναν άνευ προηγουμένου «χαρτοπόλεμο» με φόντο το αποψινό ματς, με τη μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη ότι δυναμιτίζει το κλίμα.

Τρεις μήνες απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο, δεν πάει στο ΣΕΦ

Μόλις τρεις ώρες πριν το τζάμπολ του Game 4 των τελικών της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ δεν θα πάει στο ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών, παρότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και αν επέλεγε να παρευρεθεί στο ματς, δεν θα είχε κάποια κύρωση.

Κι αυτό γιατί ο κανονισμός αναφέρει ότι η απαγόρευση στο γήπεδο ισχύει μόνο για απόφαση που είναι οριστική.

Θα πρέπει να σημειωθεί παράλληλα ότι οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει αναβολή εκδίκασης της εν λόγω υπόθεσης.

Η τιμωρία αφορά «για τις πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση.

Σε περίπτωση που χρειαστεί και 5ος αγώνας, αυτός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Ιουνίου (21:15) στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές του τελικού θα είναι οι Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον εξωτερικό χώρο του ΣΕΦ μια ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι:

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...