16 φετάκια από μπαγκέτα (ιταλική καλύτερα, ή γαλλική, κομμένη στο αρτοποιείο),
½ φλ. λεπτοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι,
6 μέτριες, ώριμες ντομάτες,
2 κουταλιές ξίδι,
1 γεμάτη κουταλιά στραγγισμένη κάπαρη,
1 γεμάτη κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός,
4 κουταλιές (περίπου) ελαιόλαδο,
100 γρ. ( ½ πλάκα) φέτα τριμμένη,
1 κουταλιά ρίγανη,
Αλάτι, πιπέρι.
Περνάτε από τον τρίφτη 2 από τις ντομάτες και κόβετε σε κυβάκια τις υπόλοιπες. Τις βάζετε σε ένα μπολ, και προσθέτετε το ξίδι, την κάπαρη, τα κρεμμυδάκια, και το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε το μίγμα.
Λίγο πριν σερβίρετε, αλείφετε τα φετάκια του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζετε απάνω το μίγμα. Σκορπάτε απάνω την τριμμένη φέτα και την πασπαλίζετε με ρίγανη.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!