Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πάει ΣΕΦ την Τετάρτη για το Game 4 των τελικών

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πάει ΣΕΦ την Τετάρτη για το Game 4 των τελικών


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επικύρωσε την παρουσία του στο Game 4 της Τετάρτης, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στη σειρά των τελικών, χάρη στο τελικό 83-76 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εκμεταλλευόμενος την ενέργεια και την ένταση που έβγαλε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Πλέον η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων», που έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό τους την ερχόμενη Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ήδη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με μια λακωνική ανακοίνωση εξέφρασε πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών και όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο ΣΕΦ, σε περίπτωση νίκης στο Game 3 της σειράς και… επιβεβαίωσε την κίνηση αυτή με story στον λογαριασμό του στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα είμαι εκεί».

To RSVP είναι συντομογραφία της γαλλικής φράσης «Répondez s’il vous plaît» που σημαίνει «Παρακαλώ απαντήστε» (κυριολεκτικά «Απαντήστε αν έχετε την ευχαρίστηση»), για να πάρεις έγκριση σε μία πρόσκληση.


Ναν και Λεσόρ κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό και επιστροφή στο ΣΕΦ για τη μάχη του τίτλου!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...