Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

Το μήνυμα Μπελέρη από την φυλακή: Η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική

Το μήνυμα Μπελέρη από την φυλακή: Η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική


«Η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική αρκεί να υπάρχει βούληση και πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό» τονίζει ο Φρέντι Μπελέρης για την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο μήνυμα που στέλνει μέσα από τις φυλακές.

Ο Φρέντι Μπελέρης σημειώνει ότι ο αγώνας του κερδήθηκε και σώθηκε σε συνθήκες «αδιανόητες για χώρα που θέλει να γίνει μελος της ευρωπαϊκής οικογένειας», προσθέτοντας πως θα εργαστεί σκληρά για να είναι χρήσιμος στην παράταξή του, τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα στην πατρίδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρη η δήλωση του Φρέντι Μπελέρη

«Όλους τους μήνες της περιπέτειας μου μού έδινε δύναμη η πίστη μου ότι το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι. Και ότι η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική, αρκεί να υπάρχει βούληση και πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό. Όπως είχαμε όσοι δώσαμε αυτό τον αγώνα. Έναν αγώνα για τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Ο αγώνας σώθηκε με αντίξοες συνθήκες, αδιανόητες για χώρα που θέλει να γίνει μελος της ευρωπαϊκής οικογένειας. Και κερδήθηκε. Χάρη στο φιλότιμο, τον πατριωτισμό και την περηφάνεια των Ελλήνων.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Την οικογένειά μου που έγινε αυτή την περίοδο το στήριγμα και η φωνή μου. Τους φίλους σε όλη την Ελλάδα που στάθηκαν στο πλευρό μου στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής μου. Και φυσικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος, για το οποίο θα του είμαι πάντα ευγνώμων.

Στα αδέρφια μου του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού θέλω να πω ότι από σήμερα μπορούν να αισθάνονται κι εκείνοι πιο δυνατοί. Και σε κάθε συμπολίτη μας ότι ως Ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου, τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα στην πατρίδα μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...