Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Basket League: Game 3 των τελικών με τον Παναθηναϊκό AKTOR να υποδέχεται τον Ολυμπιακό – Newsbomb – Ειδησεις

Basket League: Game 3 των τελικών με τον Παναθηναϊκό AKTOR να υποδέχεται τον Ολυμπιακό – Newsbomb – Ειδησεις


Basket League: Τρίτος τελικός αιωνίων με την ευχή να μην θυμίζει σε τίποτα τους δύο προηγούμενους ως προς την διαιτητική απόδοση – Να μειώσει θέλει ο Παναθηναϊκός AKTOR, την κατάκτηση αναζητά ο Ολυμπιακός.

Χωρίς να έχει… καθίσει η σκόνη που σηκώθηκε μετά τους δύο πρώτους τελικούς, Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για το Game 3 της σειράς. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0, μετά από δύο αναμετρήσεις οι οποίες δεν διαφήμισαν το μπάσκετ, κυρίως με υπαιτιότητα των διαιτητών που ορίστηκαν και σφύριξαν τις αναμετρήσεις.

Ο τρόπος αντιμετώπισης που έτυχε ο πρωταθλητής Ευρώπης, ήταν λογικό να εξοργίσει τους πάντες στους «πράσινους». Όπως επίσης και η συμπεριφορά συγκεκριμένων αθλητών του Ολυμπιακού στον αγώνα του ΣΕΦ πριν τρεις μέρες. Φυσικά στο «τριφύλλι» δε μένουν εκεί πλέον, το βλέμμα τους είναι στραμμένο στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανατροπής, κόντρα σε όλους και όλα.

Απ’ την άλλη ο Ολυμπιακός χωρίς άγχος θα αγωνιστεί για την τρίτη νίκη, η οποία φυσικά αν κατακτηθεί θα του δώσει και το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα (πλην της γνωστής απουσίας του Φαλ) δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες.

Ασφαλώς τεράστιο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο θα διευθύνουν την αναμέτρηση οι διαιτητές του ντέρμπι. Αυτοί θα είναι: Πουρσανίδης, Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης. Ο κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του πάνω τους, καθώς ο τρόπος που σφύριξαν οι ρέφερι τους δύο πρώτους τελικούς, σε σημαντικό βαθμό έχει καθορίσει την εξέλιξη της «μάχης» για το πρωτάθλημα.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, οι οποίοι ευελπιστούν πως αυτό δε θα είναι το τελευταίο φετινό ματς στο οποίο θα πάνε στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης. Για εισιτήρια της τελευταίας στιγμής πατήστε εδώ.

Το τζάμπολ του τρίτου τελικού είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, ενώ το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...