Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Summer Game Fest 2024: Όλες οι ανακοινώσεις

Summer Game Fest 2024: Όλες οι ανακοινώσεις


Το Summer Game Fest 2024 έφτασε στο τέλος του αφού αποκάλυψε μια τεράστια γκάμα από αποκαλύψεις, νέα trailer και εκπλήξεις. Ήταν μια παρουσίαση γεμάτη με σχεδόν κάθε είδους βιντεοπαιχνίδι από όλο τον κλάδο.

Η παρουσίαση έφερε στο προσκήνιο παιχνίδια κάθε σχήματος και μεγέθους κατά τη διάρκεια των δύο ωρών της, και μεταξύ αυτών νέοι τίτλοι όπως το Lego Horizon Adventures, το Harry Potter: Quidditch Champions και όλα όσα ετοιμάζει η Blumhouse Games. Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εδώ.

Lego Horizon Adventures

Το φημολογούμενο από καιρό παιχνίδι, Lego Horizon Adventures, ξεκίνησε το Summer Game Fest, αποκαλύπτοντας εκδόσεις από τουβλάκια της Aloy και των ρομπότ δεινοσαύρων που τόσο έχουν αγαπηθεί στο Horizon. Τα πρώτα πλάνα του έργου αποκάλυψαν μια περιπέτεια Lego που είναι λίγο πιο φιλική προς την οικογένεια από την σειρά της Guerrilla Games, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να παίξετε co-op με έναν φίλο. Το βίντεο παρουσιάζει επίσης επιλογές προσαρμογής για να απολαύσετε όταν το Lego Horizon Adventures έρθει σε υπολογιστή μέσω του Steam και του Epic Games Store, του Nintendo Switch και του PS5 αυτήν την εορταστική περίοδο.

Quidditch Champions

Οι fans του Harry Potter που αναζητούν κάτι για να περάσουν τον χρόνο τους μετά την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy πέρυσι μπορούν επιτέλους να προσβλέπουν στο Harry Potter: Quidditch Champions όταν κυκλοφορήσει σε Epic Games Store, Steam, Nintendo Switch, PlayStation και Xbox στις 3 Σεπτεμβρίου 2024.

No More Room in Hell

Το No More Room in Hell 2 φέρνει το first-person shooter zombie gameplay του σε Early Access στο Halloween. Το Gameplay του αιματηρού τίτλου δράσης αποκάλυψε βάναυση μάχη και φρικιαστικούς εχθρούς που κυνηγούν να σας καταστρέψουν με κάθε κόστος. Το τρέιλερ, το οποίο τόνισε επίσης dismemberment mechanics και μια χούφτα όπλα, κάνει νύξεις στη συνεργασία οκτώ παικτών σε έναν κόσμο με άφθονο replayability.

Sid Meier’s Civilization VII

Οι Firaxis Games και 2K ανακοίνωσαν ότι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι στρατηγικής, Sid Meier’s Cvilization 7 έρχεται σε υπολογιστές και κονσόλες το 2025. Το τρέιλερ αποκάλυψης δεν έδειξε gameplay, αλλά έδωσε στους fan ένα ατμοσφαιρικό τρέιλερ για να τους κρατήσει ώστε να περιμένουν για μερικούς μήνες. Τον Αύγουστο, η Firaxis θα φιλοξενήσει μια παρουσίαση, που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μάθουν σύντομα περισσότερα.

Dragon Ball: Sparking! Zero

Το franchise του Dragon Ball θα συνεχίσει να προσφέρει ξέφρενο Super Sayain gameplay όταν το Dragon Ball: Sparks Zero κυκλοφορήσει για υπολογιστή μέσω Steam, PS5 και Xbox Series X | S στις 11 Οκτωβρίου 2024. Η τελευταία μας ματιά στο anime spinoff παιχνίδι αποκάλυψε destructive gameplay για εμβληματικούς χαρακτήρες όπως οι Goku, Frieza, Buu, Vegeta και άλλους. Το βίντεο υποσχέθηκε επίσης έξι early character unlocks για όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου μυστηριώδους fighter.

Street Fighter 6

Περισσότερο περιεχόμενο έρχεται στο Street Fighter 6, καθώς η Capcom υπόσχεται να παραδώσει τέσσερις νέους χαρακτήρες με το Season 2. Η επερχόμενη σεζόν υπόσχεται να είναι μια από τις πιο γεμάτες του τίτλου μέχρι τώρα, καθώς το νέο ρόστερ περιλαμβάνει ένα crossover με το Fatal Fury που θα δει τους μαχητές Terry και Mai να συμμετέχουν στη μάχη. Θα δούμε επιπλέον κλασσικούς χαρακτήρες του Street Fighter με τον M. Bison, ο οποίος φαίνεται να έχει μια νέα εμφάνιση, και την Elena. Το περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.

CRISOL THEATER OF IDOLS. IMAGE COURTESY OF BLUMHOUSE.

Blumhouse Games

Η Blumhouse, ένα στούντιο που έχει γίνει γνωστό την τελευταία δεκαετία με ταινίες τρόμου όπως το M3GAN και το Five Nights at Freddy’s, μπαίνει στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών. Αντί να ξεκινήσει τη νέα προσπάθεια με ένα μόνο παιχνίδι, το στούντιο ανακοίνωσε μια ποικιλία παιχνιδιών τρόμου από ομάδες όπως η Eyes Out, η Half Mermaid, η Cozy Game Pals, η Perfect Garbage, η PlayMe Studio και η Vermila. Η Blumhouse εξήγησε ότι στόχος του είναι να προσφέρει παιχνίδια για περισσότερα από ένα είδη παικτών. Ξεκινά με το Fear the Spotlight, αλλά άλλοι τίτλοι, όπως οι Grave Seasons, Sleep Awake, Crisol Theatre of Idols, είναι επίσης στο δρόμο.

Power Rangers: Rita’s Rewind

Οι fans των παιχνιδιών Beat-em-up ταξίδεψαν πίσω στη δεκαετία του ’90 όταν αποκαλύφθηκε το Power Rangers: Rita’s Rewind στο Summer Game Fest 2024. Αυτό το βιντεοπαιχνίδι παλιάς σχολής βλέπει τους παίκτες να συνεργάζονται για να πολεμήσουν τους Putties και άλλους εμβληματικούς villains, ενώ παίζουν ως οι ίδιοι οι αρχικοί Rangers. Μέχρι στιγμής, η δύναμη του παιχνιδιού φαίνεται να είναι η ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει, καθώς οι παίκτες θα εναλλάσονται μεταξύ beat-em-up, FPS και racing gameplay.

MECHA Break

Το MECHA Break εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024 για να επιδείξει ένα νέο τρέιλερ, ενώ υπόσχεται να επιτρέψει στους παίκτες να απολαύσουν τη δράση αυτόν τον Αύγουστο. Δεν αποκαλύφθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία για το beta test, αλλά η παρουσίαση αποκάλυψε επίσης ότι οι Takayuki Yanase (Metal Gear, Gundam, Armored Core) και Junya Ishigaki (Xenogears, Gundam) παρείχαν τα ταλέντα τους για να βοηθήσουν στο σχεδιασμό μερικών από τα mechs του παιχνιδιού. Θα μάθουμε περισσότερα για το τι επιφυλάσσει το MECHA Break καθώς πλησιάζουμε στον Αύγουστο.

The First Descendant

Το free-to-play sci-fi looter shooter παιχνίδι της Nexon, The First Descendant, έχει κλείσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις 2 Ιουλίου 2024, για PC μέσω Steam, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X | S. Είναι μια ημερομηνία που αποκαλύφθηκε με ένα νέο τρέιλερ που αναδεικνύει την fast-paced exo-suit δράση του έργου. Επιπλέον, η Nexon λέει ότι οι fans μπορούν να περιμένουν να ακούσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα «χαρακτηριστικά και τα events της κυκλοφορίας» καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία. Με λίγες μόνο εβδομάδες μπροστά μας, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ακούσουμε περισσότερα.

Alan Wake 2

Ο Sam Lake της Remedy Entertainment ανέβηκε στη σκηνή στο Summer Game Fest 2024 για να ανακοινώσει ότι το πρώτο DLC του Alan Wake 2, Night Springs, κυκλοφορεί σε λιγότερο από 24 ώρες. Ήταν μια αιφνιδιαστική αποκάλυψη για το παιχνίδι τρόμου του στούντιο, και το τρέιλερ κάνει νύξεις σε μερικούς ενδιαφέροντες δεσμούς με το μεγάλο σύμπαν βιντεοπαιχνιδιών του. Συγκεκριμένα, η Jesse Faden του Control εμφανίζεται στο βίντεο, αν και δεν είναι σαφές πώς ακριβώς θα ταιριάξει εδώ. Φυσικά, όλα θα αποκαλυφθούν όταν οι παίκτες πάρουν στα χέρια τους το Alan Wake 2 Night Springs αύριο, 8 Ιουνίου.

Skate

Το επί μακρόν αδρανές franchise Skate της EA επέστρεψε και κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024, ρίξαμε μια καλή ματιά στο πώς είναι το gameplay του. Το Skate μοιάζει, λοιπόν, σαν το Skate, καθώς οι παίκτες φαίνεται να σκαρφαλώνουν σε κτίρια και να κυλούν χαοτικά καθώς χρησιμοποιούν κάθε εκατοστό της πόλης για να μετακινηθούν. Δυστυχώς, η EA λέει ότι το επόμενο παιχνίδι Skate είναι ακόμα σε pre-alpha, αλλά υπάρχει τουλάχιστον κάτι θετικό: playtests κονσόλας.

Valorant

Η Riot Games φέρνει το competitive fantasy shooter Valorant στο PS5 και το Xbox Series X | S. Είναι μια μεγάλη κίνηση για το first-person shooter, το οποίο κατά τα άλλα παρέμενε αποκλειστικά σε υπολογιστή από την κυκλοφορία του. Αν και δεν θα διαθέτει υποστήριξη cross-play, το στούντιο λέει ότι θα επιτρέψει στους παίκτες να διατηρήσουν την πρόοδό τους σε πλατφόρμες με το cross-progression. Μια limited beta πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στις 14 Ιουνίου, με την πλήρη κυκλοφορία της κονσόλας να αναμένεται να ακολουθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

FIRST LOOK AT THE AMONG US ANIMATED SERIES. IMAGE COURTESY OF INNERSLOTH.
FIRST LOOK AT THE AMONG US ANIMATED SERIES. IMAGE COURTESY OF INNERSLOTH.

Among Us

Ο προγραμματιστής Innersloth ήρθε στο Summer Game Fest 2024 για να επιδείξει την πρώτη μας ματιά στην animated σειρά που βασίζεται στο επιτυχημένο παιχνίδι Among Us. Το βίντεο ακολουθεί μια μακρά περίοδο αναμονής για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την έκδοση του έργου, αποκαλύπτοντας το καλλιτεχνικό του στυλ και πώς ταιριάζει το συναρπαστικό cast του. Η Innersloth είχε ισχυρή παρουσία στην έκθεση, καθώς αποκάλυψε επίσης μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται Outersloth που προορίζεται να βοηθήσει σε ανεξάρτητους προγραμματιστές.

NEW WORLD: AETERNUM LAUNCHES THIS FALL. IMAGE COURTESY OF AMAZON.
NEW WORLD: AETERNUM LAUNCHES THIS FALL. IMAGE COURTESY OF AMAZON.

New World: Aeternum

Το επερχόμενο MMO της Amazon, New World: Aeternum, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 15 Οκτωβρίου 2024. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναβαθμισμένη έκδοση του ήδη υπάρχοντος New World που περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που κυκλοφόρησε προηγουμένως, όπως την επέκταση Rise of the Angry Earth, καθώς και νέο περιεχόμενο για να απολαύσουν οι παίκτες. Για παράδειγμα, όσοι παίρνουν αυτήν την βελτιωμένη έκδοση μπορούν να προσβλέπουν σε ένα τεράστιο PvP zone, end-game solo trials, και αλλαγές στο σύστημα διαλόγου. Επιπλέον, αν είστε νέος παίκτης που θέλει να κάνει παρέα με έναν φίλο στον υπολογιστή, το New World: Aeternum θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ πλατφορμών.

Phantom Blade Zero

Το Summer Game Fest τελείωσε με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για το Phantom Blade Zero του προγραμματιστή S-Game. Το βίντεο έχει διάρκεια λιγότερο από δύο λεπτά, δίνοντας μια καλή ματιά σε μέρος της δράσης του έργου και τα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες στον αγώνα τους ενάντια στους εφιαλτικούς εχθρούς τους. Ενώ περιμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, το Phantom Blade Zero θα φτάσει σύντομα στα χέρια των παικτών χάρη σε μια παγκόσμια περιοδεία demo. Το demo θα ξεκινήσει από το Summer Game Fest αυτό το Σαββατοκύριακο, στη συνέχεια θα έρθει στο ChinaJoy τον Ιούλιο, στο Gamescom τον Αύγουστο και στο Tokyo Games Show τον Σεπτέμβριο.


Το Summer Game Fest μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά τα πράγματα μόλις αρχίζουν να θερμαίνονται τώρα που το Summer of Gaming 2024 βρίσκεται επίσημα σε εξέλιξη. Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθείτε ενημερώσεις για περισσότερες εκδηλώσεις, όπως το IGN Live, το Xbox Games Showcase και πολλά άλλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...

Μαγαζίνο

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε χθες, Τρίτη 17/9, τα γενέθλιά της και για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, τα γιόρτασε μακριά από το σύζυγό...