Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

MasterChef: Οι Top 3 Του Φετινού Διαγωνισμού Μαγειρικής

MasterChef: Οι Top 3 Του Φετινού Διαγωνισμού Μαγειρικής


Έξω από την ιστορική οικία Αλεπουδέλλη, στην οποία διέμεναν σημαντικοί Έλληνες ποιητές και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, έλαβε χώρα η δεύτερη φάση του Ημιτελικού.

Με βάση τα πιάτα που δοκίμασαν, οι κριτές αποφάσισαν πως την είσοδό τους στην κορυφαία τριάδα του φετινού MasterChef, κερδίζουν τα μέλη της γκρι μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή και Ηλίας Παναγιώτου.

MasterChef: Tα παράπονα του Κοντιζά για τη συμμαχία Κοτσόπουλου – Ιωαννίδη

«Η καλύτερη προσπάθεια στο στάδιο καλωσορίσματος που ήταν αυτό που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα και η μπριγάδα με την οποία θα ταξιδέψουμε παρέα στην επιστροφή είναι οι γκρι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef 2024: Οι αγκαλιές του Ηλία και της Χριστίνας μετά τη νίκη τους

«Η ανθοδέσμη κατάφερε και μας πήγε στους τρεις. Νιώθω πάρα πολύ χαρά», δήλωσε η Χριστίνα που με το πιάτο της, χάρισε τη νίκη στην ομάδα της.

Οι δύο παίκτες θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους στην τρίτη και τελευταία φάση του Ημιτελικού, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος φιναλίστ, που στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, διεκδικώντας τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Για τους ηττημένους της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη και Σοφοκλή Πούλη, το ταξίδι τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, το οποίο ήταν γεμάτο με νέες γνωριμίες και πολλές γαστρονομικές εμπειρίες, ολοκληρώνεται εδώ. 

MasterChef 2024: Σοφοκλής και Νίκος αποχαιρέτησαν τους τρεις φιναλίστ

MasterChef 2024: Σοφοκλής και Νίκος αποχαιρέτησαν τους τρεις φιναλίστ

«Φεύγω γεμάτος γνώσεις και αναμνήσεις. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά μου όλο το ταξίδι», είπε ο Σοφοκλής, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση. 

«Χαίρομαι που ξαναμπήκα και το έζησα μέχρι τέλους. Σκέφτομαι την οικογένειά μου θέλω να πάω και να τους συναντήσω. Μου άρεσαν αυτά που μαγειρέψαμε με τον Σοφοκλή, αλλά δυστυχώς το μυαλό μου ήταν στα παιδιά μου και πιστεύω ότι το MasterChef κερδίζει όποιος έχει το πιο καθαρό μυαλό», εξομολογήθηκε ο Νίκος, που κατάφερε να τερματίσει 4ος στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι top 3 του MasterChef 2024!

Οι top 3 του MasterChef 2024!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Ελλάδα

Με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απαλλάσσει τον τέως δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή από την κατηγορία της υπηρεσιακής απιστίας σε βάρος Οργανισμού...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....