Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Η «κλεψιά» στο αγώνισμα του Survivor που εξαγρίωσε τους Twitterάδες: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σπρώξιμο σε ομάδα» (vid)

Η «κλεψιά» στο αγώνισμα του Survivor που εξαγρίωσε τους Twitterάδες: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σπρώξιμο σε ομάδα» (vid)


Μια κίνηση της Κόκκινης ομάδας στο Survivor κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία, προκάλεσε την έκρηξη στο Twitter.

Την τρίτη από τις τέσσερις ασυλίες της εβδομάδες κατάφερε να πάρει η Κόκκινη ομάδα του Survivor, επιβεβαιώνοντας ότι μετά την μίξη, οι ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, άλλαξαν.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία, μια κίνηση της Αναστασίας Τσέρου στην προσωπική της μάχη απέναντι στην Σταυρούλα Χρυσαειδή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από τον πάγκο της Μπλε ομάδας, αλλά και από το Twitter.

Οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας έπρεπε στον τελικό στόχο να βάλουν μπάλες και τριγωνάκια μέσα στις τρύπες ενός ξύλινου τραπεζιού.

Ωστόσο, η Αναστασία πιθανότατα μετά από οδηγία του πάγκου της, έβαλε πίσω από την τρύπα ένα τριγωνάκι, προκειμένου να μην φύγει η μπάλα και να καταλήξει στην τρύπα. Κάτι που ήταν εκτός κανόνων, με την παραγωγή να μην το παίρνει αμέσως χαμπάρι.

Δεν έγινε όμως το ίδιο και με τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πρόσεξαν αυτή την καθοριστική λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να αρχίσει το… γλέντι κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που έκραξαν την Αναστασία και παράλληλα αποθέωσαν την Σταυρούλα, βλέποντας το συγκεκριμένο πλάνο.

«Πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω τέτοιο σπρώξιμο σε ομάδα και οι υπεύθυνοι να σφυρίζουν κλέφτικα. Ντροπή, δεν σέβονται τίποτα», σχολίασε κάποιος χρήστης του Twitter.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αθλητικά

To UEFA Youth League που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έχει και φέτος έντονο «ελληνικό» χρώμα, καθώς στην πρεμιέρα...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ο Alessandro Di Mario με την Aprilia RS 660, είναι ο Πρωταθλητής του Twins Cup MotoAmerica για το...