Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Τα 4 πιο δημοφιλή ζώδια

Τα 4 πιο δημοφιλή ζώδια


Τα 4 πιο δημοφιλή ζώδια

Φωτογραφία: Freepik.com

Κάθε ζώδιο έχει συμπαθητικές ιδιότητες, αλλά μερικά γεννιούνται με αναμφισβήτητο χάρισμα και μαγνητισμό. Είναι πιο πιθανό να είναι δημοφιλείς, χάρη στις διάφορες αστρολογικές επιρροές που περιβάλλουν το ζώδιο τους. Τέσσερα ζώδια συγκεκριμένα τείνουν να διασχίζουν τη ζωή που περιβάλλεται από φίλους, οπαδούς και θαυμαστές. Δείτε ποια ζώδια είναι ευλογημένα με δημοτικότητα και τι τα κάνει τόσο ελκυστικά.

Αυτά είναι τα 4 πιο δημοφιλή ζώδια

  1. Ταύρος
  2. Λέων
  3. Ζυγός
  4. Ιχθύες

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, του χρήματος, της τέχνης και της ομορφιάς. Η επιρροή της Αφροδίτης κάνει τους Ταύρους τυχερούς σε αυτούς τους τομείς. Αν φαίνεται ότι αυτές είναι πολλές υπέροχες πτυχές στις οποίες πρέπει να είσαι ευλογημένος, είναι επειδή είναι! Χάρη στην Αφροδίτη, οι Ταύροι είναι συχνά εμφανίσιμοι, εξαιρετικοί στο να κερδίζουν χρήματα και έμπειροι στην αισθητική. Είναι εκ φύσεως αξιαγάπητοι και η πολλή γοητεία τους τα κάνει ελκυστικά στους άλλους.

Ο Ταύρος είναι επίσης ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι και ταπεινοί, παρά την καλή τους τύχη και τα πολλά ταλέντα τους. Είναι δύσκολο να αναστατώσουν τα φτερά τους και ξέρουν πώς να παραμείνουν ψύχραιμοι, ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε μια κρίση. Είναι αξιόπιστοι και αξιόπιστοι, καθιστώντας τους υπέροχους φίλους και συναδέλφους.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και συμπαθή ζώδια. Ένα ζώδιο της γης με την Αφροδίτη ως οδηγό πλανήτη είναι ένας σχεδόν ακαταμάχητος συνδυασμός.

Λέων

Ο Λέων συμβολίζεται με το λιοντάρι, τον βασιλιά της ζούγκλας. Ακριβώς όπως ένα λιοντάρι φυλάει την περηφάνια του, οι Λέοντες δημιουργούν έντονους οικογενειακούς δεσμούς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνουν για να κρατήσουν τους φίλους, την οικογένειά τους, ακόμα και τους γνωστούς τους ασφαλείς και ευτυχισμένους. Είναι έντονα προστατευτικοί και αγαπούν με πάθος, προσθέτοντας νέα μέλη στην επιλεγμένη «οικογένειά» τους όπου κι αν πάνε.

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά, τη σπονδυλική στήλη και το πάνω μέρος της πλάτης του σώματος. Αυτό μας λέει ότι οι Λέοντες είναι γενναίοι χάρη στις δυνατές «ράχες» και «ραχοκοκαλιά» τους και είναι επίσης πολύ γενναιόδωροι και στοργικοί λόγω της τεράστιας «καρδιάς» τους. Η μεγαλόψυχη, στοργική προσωπικότητά τους συμβάλλει στη δημοτικότητά τους. Οι άνθρωποι έλκονται μαγνητικά από τις ζεστές αγκαλιές και το πρόθυμο χέρι βοήθειας του Λέοντα.

Οι Λέοντες διαθέτουν μια συγκεκριμένη λαμπερή αύρα. Είναι αρκετά περήφανοι και συνήθως φροντίζουν άριστα τη φυσική τους εμφάνιση. Είναι ελκυστικά στο μάτι, είτε από τη φύση τους είτε από το σχέδιο. Ανάμεσα στη γενναιοδωρία, την όμορφη εμφάνιση και το χάρισμά τους, είναι προφανές γιατί οι Λέοντες είναι τόσο δημοφιλείς. Αυτό το ζώδιο κάνει εύκολα φίλους όπου κι αν πάνε, συλλέγοντας νέα μέλη της οικογένειας με τα οποία θα μείνουν για μια ζωή.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το μόνο άλλο ζώδιο εκτός από τον Ταύρο που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Ο Ζυγός έχει τις ίδιες αφροδίσιες ιδιότητες με τον Ταύρο είναι ευλογημένος στους τομείς της αγάπης, της ομορφιάς, των χρημάτων και της αισθητικής. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν φυσικά τους Ζυγούς πολύ δημοφιλείς. Σε αντίθεση με τον Ταύρο, ωστόσο, ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και τα ζώδια του αέρα είναι εγγενώς εξωστρεφή και φιλικά. Οι Ζυγοί είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, που αναπηδούν ανάμεσα σε ομάδες φίλων σαν ένα φτερωτό πλάσμα να πετά από λουλούδι σε λουλούδι. Η αέρινη φύση του Ζυγού τους δίνει εξωστρέφεια και ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες, ενισχύοντας τη δημοτικότητά τους.

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, που σημαίνει ότι οι Ζυγοί προσπαθούν για ισορροπία σε ό,τι κάνουν. Είναι ομοιόμορφα και ευθυγραμμισμένα, καθιστώντας τους εύκολο να γίνεις φίλος. Αντιπαθούν την αδικία και την αντιπαράθεση και τείνουν να είναι αρεστοί στους ανθρώπους.

Από την ομορφιά τους μέχρι τις ισορροπημένες διαθέσεις τους, οι Ζυγοί γεννήθηκαν για να είναι δημοφιλείς. Είναι δύσκολο να βρεις μια απαράμιλλη ιδιότητα σε αυτό το ευδιάθετο ζώδιο.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς έχει μια μεταβλητή τροπικότητα, που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο είναι ευτυχισμένο να ακολουθεί τα πρότυπα των άλλων. Είναι ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι, πρόθυμοι να αλλάξουν τα σχέδιά τους σε μια στιγμή για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι Ιχθύες είναι επίσης ζώδιο του νερού, γεγονός που τους κάνει ακόμα πιο ευέλικτους. Όπως το νερό που ρέει σε ένα σκάφος και παίρνει το σχήμα του, οι Ιχθύες συμβαδίζουν με τη ροή και μπορούν να χωρέσουν οπουδήποτε. Τα ζώδια του νερού είναι εκ φύσεως ευαίσθητα και συμπονετικά, γι’ αυτό οι Ιχθύες κάνουν φίλους που φροντίζουν και προσέχουν.

Ως το γηραιότερο ζώδιο, ο Ιχθύς διαθέτει μια έμφυτη αίσθηση σοφίας. Είναι παλιές ψυχές με αέρα ωριμότητας και μυστηρίου. Δεν παγιδεύονται σε μικροδραματισμούς επειδή είναι τόσο απασχολημένοι που ζουν στους ειδυλλιακούς ονειρεμένους κόσμους τους.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Πολιτική

Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία σε σχέση με διάφορες παρεμβάσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά. Κατά...

Αθλητικά

Σε μία «μαγική» βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, μέσω της οποίας ο Παναθηναϊκός AKTOR και περίπου 35 χιλιάδες οπαδοί του τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου δημιουργώντας μία αλησμόνητη ατμόσφαιρα, το αποτέλεσμα, ακόμη...

Ελλάδα

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης,...