Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ραντεβού με την Ford Mustang Mach-E στο MotorOne Electric Days

Ραντεβού με την Ford Mustang Mach-E στο MotorOne Electric Days


Η Ford Mustang Mach-E είναι ένα από τα μοντέλα που κοσμούν με την παρουσία τους το MotorOne Electric Days, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να μάθει τα πάντα για το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford, στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνει το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Με την Mustang Mach-E η Ford πήρε το αυθεντικό DNA της Mustang και το γαλούχησε στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, «ποτίζοντάς» το με περισσότερο πάθος, προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία απόδοση.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

motorone electric days (12)

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV σε κερδίζει από την πρώτα κιόλας επαφή με την εντυπωσιακή, μυώδη σχεδίαση, αλλά και το ιδιαίτερα μοντέρνο κι ευρύχωρο εσωτερικό της, όπου δεσπόζει η μεγάλο κάθετη οθόνη αφής 15,5’’.

Οι επιλογές στη γκάμα είναι πολλές: με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, ισχύ από 269 έως 487 ίππους, μπαταρία standardrange (75,7 kWh) ή extendedrange (98,8 kWh), κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), μέχρι την κορυφαία η Mustang MachE GT που κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8’’. Για τους λάτρεις των ράλλυ, η ειδική έκδοση GT Rally είναι έτσι ρυθμισμένη ώστε να προσφέρει οδηγική απόλαυση σε χωμάτινες διαδρομές!

Η τεχνολογική ευφυΐα της Mustang Mach-E λειτουργεί απελευθερωτικά και για έναν ακόμη λόγο: χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας, προσφέρει αναλόγως την έκδοση αυτονομία έως και 600 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση. Η Ford Mustang Mach-E είναι ετοιμοπαράδοτη με τιμή από 63.799 € (χωρίς την κρατική επιδότηση) ή με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease από 369 €.

motorone electric days (13)

MotorOne Electric Days

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και διεξάγεται το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

Το MotorOne Electric Days διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motorone logo electric days 2222

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξε η Tupperware Brands Corporation με μια ομάδα των δανειστών της, συμπεριλαμβανομένων των Stonehill Capital Management Partners και Alden Global Capital,...

Οικονομία

Νέα ιστορικά επίπεδα κερδοφορίας 9μηνου με οδηγό – όπως επισημαίνει – τις αυξανόμενες συνέργειες Μετάλλων και Ενέργειας ανακοίνωσε η METLEN Energy & Metals. Ειδικότερα:...

Συνταγές

Επιστρέφω ξανά στο Merceri food & drink στον ήσυχο πεζόδρομο της Ηρακλειδών στο Θησείο ένα δροσερό φθινοπωρινό βραδύ. Σε αυτό το κομψό μπιστρό όλα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. Αν χρησιμοποιείτε συσκευές της apple ή κάποιον φυλλομετρητή (browser) ή έχετε κάποιο πρόσθετο που...