Οι φράουλες σε ένα ανάλαφρο και τυρένιο επιδόρπιο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες και αφαιρούμε το πράσινο κοτσάνι τους. Τις στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Τοποθετούμε τις φράουλες σε μαντεμένιο σκεύος ιδανικά, ή σε αντικολλητικό ταψάκι ή σε πυρίμαχο σκεύος αν δεν έχουμε. Τις ραντίζουμε με το μέλι και το λεμόνι και τις πασπαλίζουμε με τα φυλλαράκια θυμαριού. Ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 3
Τις ψήνουμε στους 200° C σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20΄, ώσπου να μαλακώσουν. Αλείφουμε φέτες ψωμιού με κατίκι και σερβίρουμε με φράουλες από πάνω.
Συνταγή: Madame Gâteaux—Styling: Κατερίνα Λυκουρέση — Φωτογραφία: Studio LM
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!