Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

«Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο της μαγειρικής»

«Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο της μαγειρικής»


Τη δική του απάντηση για τη δεκάλεπτη στήλη μαγειρικής και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γνωστός μάγειρας τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη για την επόμενη χρονια, καθώς η δουλειά του δεν είναι η τηλεόραση, αλλά τα εστιατόρια.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ελένη για το μετά. Η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση, είναι τα εστιατόρια. Στην εκπομπή πηγαίνω στα ρεπό μου. Η Ελένη είναι φοβερή συνεργάτης, πολύ σημαντικό ότι με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω. Το μόνο είναι να μου στείλει τελευταία στιγμή μήνυμα και να μου πει ότι θέλει μακαρόνια.

Προφανώς και δεν περιμένω κάποιον να με πάρει τηλέφωνο να μου πει έλα, κάνουμε αυτό», ανέφερε.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα λίγα λεπτά που καταλαμβάνει η μαγειρική στη μεσημεριανή ζώνη, σημειώνοτας:

«Αν προκύψει κάτι θα ήθελα να είναι με διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό με στριμωγμένα 8 με 10 λεπτά μαγειρικής λίγο το βαρέθηκα. Θα ήθελα κάτι να μπει ο άλλος για να δει μαγειρική όχι να δει την Ελένη, τι προσφορά θα κάνει, ποιος θα φάει κράξιμο, ποιος χώρισε.

Εγώ δεν βλέπω ποτέ πρωινές εκπομπές γιατί τις βαριέμαι.

Δεν είναι ότι δεν με εξέφραζε τότε, σιγά σιγά οι άνθρωποι εξελίσσονται. Έμεινα στην εκπομπή της Ελένης γιατί μου άρεσε το κλίμα. Αν με πάρει να μου πει ότι κάνουμε αυτό θα της πω έρχομαι γιατί γουστάρω την Ελένη.

Πάντα χτυπάει το τηλέφωνό μου γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις όχι με τα κανάλια αλλά με ανθρώπους στις ομάδες».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...

Κόσμος

Στο Κίεβο έφτασε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες για...