Υλικά
16 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
Αλάτι και πιπέρι
8 μικρά ξυλάκια
Για τη μαρινάδα
3 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Για τη σος
1 κ.γ. γουασάπι
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.γ. χυμό λεμόνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ.
Αλατιπιπερώνουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε στο μπολ. Τις βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βάζουμε τα ξυλάκια στο νερό.
Προθερμαίνουμε το φούρνο 180°C.
Βάζουμε 2 γαρίδες στο κάθε ξυλάκι.
Τοποθετούμε σε ένα σκεύος και ψήνουμε για 5 λεπτά, γυρίζουμε και ψήνουμε άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με τη γουασάπι σος.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!