ΥΛΙΚΑ
2 δέσµες ρόκα
15-20 ηµιλιαστές ντοµάτες semi dried
1 κλωναράκι ντοµατίνια κερασάκια
1 κεσεδάκι φρέσκια Ricotta (µαλακό ιταλικό τυρί)
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά βαλσαµικό ξίδι
Πιπέρι, καπνιστό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τη ρόκα και τα ντοµατίνια και τα αφήνετε να στραγγίσουν καλά. Αφαιρείτε όλα τα σκληρά κοτσανάκια από τη ρόκα και κρατάτε τα τρυφερά φυλλαράκια της. Τα βάζετε σε µια σαλατιέρα και τα ανακατεύετε µε τη Ricotta.
Προσθέτετε τις ηµιλιαστές ντοµάτες, τα ντοµατίνια κερασάκια και αλατοπιπερώνετε. Ραντίζετε τη σαλάτα µε το ελαιόλαδο και το βαλσαµικό ξίδι και σερβίρετε.
Κίµων Γεωργίου
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!