Στο ίδιο τηγάνι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πράσο, το σκόρδο, το σέλερι, τα καρότα και το θυμάρι. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά στη γάστρα με τις πατάτες και το κρέας. Συμπληρώνουμε νερό ή ζωμό, σκεπάζουμε το σκεύος με το καπάκι του και ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις για 2-2½ ώρες.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!