Δείτε πώς να φτιάξετε τα πιο λαχταριστά cheeseburger sliders, με σπιτικά ψωμάκια που ενώνονται στο ψήσιμο! Γεμίστε τα με κιμά, τσένταρ, κέτσαπ και μαγιονέζα, και θα έχετε το απόλυτο finger food!
Θα χρειαστείτε:
Για τη ζύμη
170 γρ. γάλα πλήρες, χλιαρό
12 γρ. ξηρή μαγιά
40 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 αυγό, μεσαίο
180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
180 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
7 γρ. αλάτι
80 γρ. βούτυρο
ελαιόλαδο, για το μπολ και το ταψί
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
1-2 κ.σ. σουσάμι, λευκό
Για τη σύνθεση
600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μαγιονέζα
18 φέτες τσένταρ
30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
½ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
1 κ.γ. μαϊντανό, φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!