Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Έξαλλοι οι fans του PlayStation – Το αγαπημένο τους παιχνίδι που αφαιρείται από την πλατφόρμα

Έξαλλοι οι fans του PlayStation – Το αγαπημένο τους παιχνίδι που αφαιρείται από την πλατφόρμα


Το PlayStation Plus είναι γνωστό για την δωρεάν προσφορά των παλαιότερων first-party παιχνιδιών στη συνδρομητική υπηρεσία.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που πληρώνουν για το PS Plus μπορούν να παίξουν μια ποικιλία από παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσουν ξεχωριστά.  Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν παιχνίδια που μπορεί να μην είχαν αγοράσει διαφορετικά ή να παίξουν ξανά αγαπημένα παιχνίδια από το παρελθόν

Ωστόσο, οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν όταν παρατήρησαν ότι το Horizon: Zero Dawn, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του, αποχωρεί από το PS Plus. Στο κατάστημα PlayStation, το Horizon: Zero Dawn Complete Edition θα αφαιρεθεί από τον κατάλογο Extra του PS Plus στις 21 Μαΐου 2024.

Οι φήμες εδώ και χρόνια για το remake του Horizon: Zero Dawn

Φημολογείται εδώ και χρόνια ότι η Sony αναπτύσσει ένα remake του Horizon: Zero Dawn, το οποίο, αν ισχύει, δικαιολογεί την απόσυρση του αρχικού παιχνιδιού από το PS Plus.   Το Horizon: Zero Dawn κυκλοφόρησε το 2017 και έτυχε θετικής υποδοχής από κριτικούς και παίκτες.

Το παιχνίδι έχει βαθμολογία Metacritic 89/100, βασισμένη σε 124 κριτικές, καθώς και βαθμολογία 8.4/10 από πάνω από 13.000 κριτικές χρηστών. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα μέλλον, όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με ρομπότ που μοιάζουν με δεινόσαυρους.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Aloy, μιας νεαρής μαχήτριας που αποκαλύπτει τα μυστικά του παλιού κόσμου εξερευνώντας τον τεράστιο ανοιχτό κόσμο.

Η Complete Edition αντικατέστησε το αρχικό παιχνίδι συμπεριλαμβάνοντας την επέκταση DLC “Frozen Wilds” και άλλα αντικείμενα. Μετά το Zero Dawn, η developer Guerrilla Games κυκλοφόρησε το 2022 μια συνέχεια, το Horizon: Forbidden West, που συνεχίζει την ιστορία της Aloy.

Μετά την κυκλοφορία του Forbidden West, το πρώτο παιχνίδι ενημερώθηκε για να τρέχει στα 60fps όταν παίζεται στο PS5.  Και τα δύο παιχνίδια είναι επίσης διαθέσιμα σε PC, כך ώστε οι παίκτες μπορούν να τα τσεκάρουν και στο Steam ή στο Epic Games Store.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Horizon: Zero Dawn Complete Edition για PS4 και PS5 για 15.99 ευρώ στο PlayStation store ή να το παίξετε δωρεάν πριν αποχωρήσει από την υπηρεσία.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Συνταγές

Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Κυπριανού ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες) 4 φέτες ψωµί (κοµµένες σε στρογγυλό σχήµα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 12 λεπτές φέτες λούντζα...