ΥΛΙΚΑ
2 φλ. αλεύρι Φαρίνα
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
2/3 φλ. ζάχαρη
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
½ φλ. σπορέλαιο
1 αυγό
1 φλ. γάλα χλιαρό
¼ φλ. βιολογική μαρμελάδα ροδάκινο Fior di Frutta, 100% από φρούτα
Για τη γέμιση
8 κουταλάκια βιολογική μαρμελάδα ροδάκινο Fior di Frutta, 100% από φρούτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και βάζουμε 10 χάρτινες θήκες σε ένα ταψί για μάφιν.Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Σε ένα άλλο, πιο μικρό μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το ξύσμα πορτοκαλιού.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Βάζουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το γάλα και τη βιολογική μαρμελάδα ροδάκινο. Ανακατεύουμε και βάζουμε λίγο – λίγο το μίγμα αλευριού. Βάζουμε μίγμα μέχρι τη μέση των μάφιν, προσθέτουμε από 1 κουταλάκι βιολογική μαρμελάδα ροδάκινο και προσθέτουμε το υπόλοιπο μίγμα.
Θα πρέπει να γεμίσουμε τα μάφιν μέχρι τα 2/3. Αν βάλουμε περισσότερο, θα χυθεί. Ψήνουμε τα μάφιν στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!