Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι σκύλοι νιώθουν πιο άνετα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Οι σκύλοι νιώθουν πιο άνετα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα


Η Genesis προτείνει μια πρωτότυπη λύση για τη μεταφορά των σκύλων προσφέροντας όλα τα κομφόρ στο ηλεκτρικό της GV70.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η καλύτερη απόσβεση και οι χαμηλοί θόρυβοι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να συμβάλουν στην άνεση των ζώων κατά τη μετακίνησή τους. Οι σκύλοι είναι ευαίσθητοι στους ήχους και τους κραδασμούς, οπότε η ελαχιστοποίησή τους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία τους κατά τη μεταφορά τους σε ένα όχημα.

Έτσι, στο πολυτελές σήμα της Hyundai δημιούργησαν το  Genesis X Dog concept module, μια πρόσθετη κατασκευή που μπορεί να τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ για να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια στους τετράποδους επιβάτες.

Το πακέτο σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες του σκύλου Eleven, ένα ζωηρό κόκερ-σπάνιελ που αντιδρά θετικά στον απαλό φωτισμό και τη μουσική.

Ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων φωτισμού είναι διαθέσιμο για να δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ενώ υπάρχει και θέρμανση στο μαξιλάρι και σεσουάρ για το τρίχωμα. Μάλιστα για τον φωτισμό μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ 100 διαφορετικών αποχρώσεων.

Μια εκτεινόμενη ράμπα από αλουμίνιο και ανθρακόνημα διευκολύνει την είσοδο και έξοδο του σκύλου, ενώ υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για αξεσουάρ.  Το μαξιλάρι είναι από συνθετικό δέρμα και… θερμαινόμενο, ενώ υπάρχει και σεσουάρ για το τρίχωμα.

Αυτές οι προσθήκες προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και ευελιξίας για τους κατοικίδιους στο Genesis GV70, ενισχύοντας την εμπειρία των επιβατών και των ιδιοκτητών τους.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Εκτός από την Τσέλσι που επικράτησε πολύ εύκολα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 4-1, άλλες πέντε ομάδες έκαναν το «2Χ2» στη 2η αγωνιστική της...

ΕΛΛΑΔΑ

Προχωρημένη Άνοιξη θα θυμίζει ο καιρός από σήμερα μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, οι παρελάσεις φαίνεται ότι...

Κόσμος

Πάνω από 80 Αμερικανοί νομπελίστες από διάφορους επιστημονικούς κλάδους υποστηρίζουν με επιστολή τους την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία. Στην...

Κόσμος

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Wall Street Journal σε δημοσίευμα της χθες. Σύμφωνα με αυτό «η Ρωσία προμήθευσε δεδομένα στους υεμενίτες αντάρτες Χούθι...