Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

Berry cheesecake balls

Berry cheesecake balls


Μία συνταγή που θα φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι αφού είναι πανεύκολη, με λίγα υλικά και πάρα πολύ γρήγορη. Μικρά, κρεμώδη δροσερά μπαλάκια cheesecake με Violife Creamy Γεύση Original που ανακατεύεται απαλά με αμύγδαλα, μαρμελάδα της επιλογής μας (εγώ προτίμησα κόκκινα φρούτα) και αρωματισμένα με lime θα γίνει η πιο αγαπημένη συνήθεια σου αυτό το καλοκαίρι.

 Δες ολόκληρη την συνταγή βήμα-βήμα σε video στο Instagram, φτιάξε τα δικά σου berry cheesecake balls ανέβασε τη δημιουργία σου σε Instagram story και κάνε mention @madamegingercom για να τη θαυμάσουμε και εμείς!

Super Tip

Super Tip

Το Violife Creamy (γεύση Original) δεν περιέχει κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης, λακτόζη, γλουτένη, σόγια, ξηρούς καρπούς, φοινικέλαιο, συντηρητικά ή άλλα κοινά αλλεργιογόνα. Με την κρεμώδη υφή και την πλούσια γεύση του κάνει τα cheesecake balls μου απολαυστικά!

Συνταγή

Berry cheesecake balls

  • Μερίδες: 14-15 balls
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
  • Χρόνος αναμονής: 50 λεπτά
  • Φυλάσσουμε τα balls καλυμμένα στο ψυγείο για 4 μέρες ή στην κατάψυξη για 1 μήνα.

Υλικά

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↓

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↑

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Βάζουμε σε επεξεργαστή τροφίμων το αλεύρι αμυγδάλου,το ξύσμα και το χυμό λάιμ, τη μαρμελάδα, το εκχύλισμα βανίλιας και το Violife Creamy Γεύση Original, πολτοποιούμε καλά.

2) Μεταφέρουμε το μείγμα σε βαθύ πιάτο ή μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Παράλληλα αλέθουμε τα μπισκότα στον επεξεργαστή τροφίμων και τα μεταφέρουμε σε άλλο βαθύ πιάτο.

3) Βγάζουμε το μείγμα από την κατάψυξη, φοράμε γάντια ή βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας και με γρήγορες κινήσεις σχηματίζουμε λίγες μπαλίτσες στο μέγεθος καρυδιού και τις βάζουμε στο αλεσμένο μπισκότο. Τις ρολάρουμε να καλυφθούν και τις τοποθετούμε σε πιάτο ή δισκάκι με λαδόκολλα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα.

4) Βάζουμε τα balls στην κατάψυξη για 30 λεπτά κι έπειτα μπορούμε να τα σερβίρουμε. Αποθηκεύουμε τα υπόλοιπα στο ψυγείο.

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Ανεβάσε τη φωτογραφία σου στα Social Media, κάνε tag @madamegingercom για να μην χάσουμε καμία δημιουργία σου!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...