Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Έγκυος για τρίτη φορά η Μυρτώ Κάζη – Η ανακοίνωση στο Instagram και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος για τρίτη φορά η Μυρτώ Κάζη – Η ανακοίνωση στο Instagram και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα


Η Μυρτώ Κάζη διανύει μια πολύ ξεχωριστή φάση στη ζωή της, καθώς είναι για τρίτη φορά έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη της οικογένεια.

Μάλιστα, η Μυρτώ Κάζη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μυρτώ Κάζη έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά με τον σύζυγό της Τάσο Μπίθα, τον Οδυσσέα και την Ιριάνα.

Δείτε επίσης! Μυρτώ Κάζη: “Λύγισε” on air όταν αναφέρθηκε στο μωρό της που γεννήθηκε πρόωρα – “ Όταν μου είπαν θα πάρουμε το μωρό, έπαθα σοκ”

Η ανάρτηση που έκανε η Μυρτώ Κάζη

«#bithaki 3 σε περιμένουμε!

Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5.

Ή πιο σωστά, 6!

Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν.

Από εμάς τους 6 λοιπόν,

Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα.

ΥΓ: @tasbith όπως σου έχω πει και παλαιότερα, είσαι ο λόγος που ξυπνάω το πρωί. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευτυχισμένη και πλήρης χωρίς εσένα.

ΥΓ2: Bithaki 3 δεν θέλω να βιάζεσαι. Οι 36 εβδομάδες θέλω να είναι η βάση σου. Ξέρεις εσύ!», έγραψε στη λεζάντα η Μυρτώ Κάζη.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Τεχνολογία

Η Meta ανακοίνωσε ότι την Τρίτη ενεργοποίησε στο Instagram ειδικούς λογαριασμούς για ανηλίκους, που θα έχουν «ενσωματωμένη προστασία» για τους εφήβους. Οι νέες ρυθμίσεις...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...