ΥΛΙΚΑ
100 γρ. ψηµένο φιλέτο λαβράκι, κοµµένο σε λεπτές λωρίδες
30 γρ. σταφύλι, κοµµένα στη µέση
Ντοµατίνια
30 γρ. αγγουράκι, κοµµένο σε λεπτά φετάκια
φρέσκα φύλλα γλιστρίδας
Χυµό από 1 λάιµ
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
¼ από ένα πιπεράκι τσίλι λεπτοκοµµένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έχετε ψηµένο φιλέτο από λαβράκι και το κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Κόβετε τα ντοµατίνια και τις ρώγες του σταφυλιού στη µέση. Κόβετε και το αγγουράκι σε λεπτά φετάκια. Πλένετε και καθαρίζετε προσεχτικά τα φρέσκα φύλλα γλιστρίδας. Βάζετε όλα τα υλικά µαζί σε µια σαλατιέρα, τα ραντίζετε µε το χυµό του λάιµ, τα πασπαλίζετε µε αλάτι και προσθέτετε και το ελαιόλαδο. Γαρνίρετε µε τα ντοµατίνια και τις ρώγες του σταφυλιού και σερβίρετε.
Χρίστος Φιλίππου
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!