ΥΛΙΚΑ
Για το φύλλο:
50 γραµµάρια αλεύρι
Λίγο ζεστό νερό
Για τη γέµιση:
6 γαρίδες
Λίγο αλάτι
Λίγη ζάχαρη
Μαύρο πιπέρι
1 καρότο τριµµένο
Λίγες σταγόνες σησαµέλαιο
Light soya sauce
EΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σ’ ένα µπολ το αλεύρι και προσθέτετε λίγο ζεστό νερό. Ανακατεύετε µέχρι να γίνει ένα µίγµα σφικτό, όχι χυλός.
Ανοίγετε το φύλλο σε στρογγυλά κοµµάτια µε διάµετρο 10 εκατοστά περίπου.
Κόβετε τις γαρίδες τις κόβετε στη µέση, προσθέτετε το αλάτι, τη ζάχαρη, το πιπέρι, το καρότο τριµµένο και λίγες σταγόνες σησαµέλαιο.
Τα βάζετε να ψηθούν στον ατµό 5-8 λεπτά και τα σερβίρετε µε light soya sauce.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!