Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η ανάρτηση της Σάττι για το Nemo, μετά τη νίκη

Η ανάρτηση της Σάττι για το Nemo, μετά τη νίκη


Το βίντεο που ανέβασε η Μαρίνα Σάττι στο Instagram αμέσως μετά την νίκη του Nemo και της Ελβετίας στο Τελικό της Eurovision 2024.

Η Ελβετία με εκπρόσωπο το Nemo και το τραγούδι “The Code” αναδείχθηκε νικήτρια του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, ο τελικός του οποίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/05) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το Nemo, που αυτοπροσδιορίζεται ως non binary άτομο, κατάφερε να καταπλήξει τα πλήθη με την εμφάνισή του και να “σκλαβώσει” τις καρδιές των Eurofans, αλλά και των κριτικών επιτροπών, αφού έλαβε πλήθος ψήφων και από τα δύο μέρη.

«Το “The Code” αφορά το ταξίδι που ξεκίνησα με τη συνειδητοποίηση ότι δεν είμαι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Το να βρω τον εαυτό μου ήταν μια μακρά και συχνά δύσκολη διαδικασία για μένα. Αλλά τίποτα δεν με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα από την ελευθερία που κέρδισα συνειδητοποιώντας ότι είμαι non-binary» είχε δηλώσει το Nemo.

Σχετικό Άρθρο

Η Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το “Ζάρι”, ενώ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν κατάφερε να μπει καν στην πρώτη δεκάδα και πήρε την 11η θέση. Την ίδια στιγμή, η Silia Kapsis με το “Liar” κατέκτησε την 15η θέση για την Κύπρο.

Παρόλα αυτά, η Μαρίνα Σάττι χάρηκε ιδιαίτερα με την νίκη του Nemo και δεν δίστασε να το εκφράσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Η Μαρίνα Σάττι και το Nemo


Sarah Louise Bennett_EBU

Άλλωστε, είχε γίνει εμφανές εδώ και μέρες, πως η Μαρίνα Σάττι και το Nemo είχαν έρθει πολύ κοντά αυτή την περίοδο που βρίσκονταν στο Μάλμε για τη Eurovision και είχαν γίνει φίλοι.

Στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου κάθονταν δίπλα δίπλα, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα του διαγωνισμού εθεάθησαν να κάνουν παρέα. Ακόμα και στην πρόκρισή της στον Τελικό, κατά τον Β’ Ημιτελικό, την στιγμή που οι συμμετοχές είχαν στηθεί για να χαιρετήσουν την κάμερα, η Σάττι βρισκόταν μαζί με τον Nemo, παρά με την ελληνική αποστολή.

Σχετικό Άρθρο

Η στήριξή της στην ελβετική συμμετοχή ήταν εμφανής και έτσι, με το που έγινε γνωστή η νίκη του Nemo, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το Nemo στη σκηνή, όπου ανέβηκε για να παραλάβει το τρόπαιο και να ερμηνεύσει ξανά το “The Code”, ενώ η ίδια ζητωκραυγάζει.

Δείτε το story της Μαρίνας Σάττι για το Nemo

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα Μαχαιριώτη καθώς το Σάββατο 20/9 βαφτίζουν τον γιο τους....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...