Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Περιοδείες κι εξορμήσεις με επίκεντρο τη σφαγή στην Παλαστίνη και τις ευρωεκλογές (ΦΩΤΟ)

Περιοδείες κι εξορμήσεις με επίκεντρο τη σφαγή στην Παλαστίνη και τις ευρωεκλογές (ΦΩΤΟ)


Εξορμήσεις σε συνοικίες, πλατείες, πάρκα και άλλα κεντρικά σημεία διοργανώνουν από το πρωί του Σαββάτου οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική, διακινώντας τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» και άλλα υλικά του Κόμματος. 

Στο επίκεντρό του ανοίγματος είναι η γενοκτονία που συντελείται εις βάρος του παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Καλούν όλους και όλες να ενώσουν τις φωνές τους με τους λαούς όλου του κόσμου που ζητούν:

  • Τον τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού!
  • Την αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Λωρίδα της Γάζας.
  • Την αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
  • Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο που βαθαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων.
  • Να αποχωρήσει η φρεγάτα «Ύδρα» από την Ερυθρά Θάλασσα.

Παράλληλα, με βάση τα παραπάνω και μπροστά στις Ευρωεκλογές καλούν να δοθεί απάντηση με πιο δυνατό ΚΚΕ. Για να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης της πολεμοκαπηλης ΕΕ και συνολικά της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετούν όλα τα άλλα κόμματα.

Ανάμεσα σε άλλα περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με την Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, σε καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο.

Αντίστοιχη περιοδεία έγινε στην Κυψέλη στη Φωκίωνος Νέγρη και τους γύρω δρόμους, με τον Παναγιώτη Κατίκα υποψήφιο ευρωβουλευτή, αρχιτέκτονα, μηχανικό.

Μαζική εξόρμηση έγινε επίσης στην αγορά της Πετρούπολης, στη Δάφνη, τον Υμηττό, τον Κορυδαλλό, όπου παραβρέθηκε η βουλευτής του Κόμματος και μέλος της ΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου κ.α.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Συνταγές

Η Καλλιθέα είναι μέρος πολυπολιτισμικό. Ουκρανοί, Άραβες, Ινδοί, Κιργκιστιανοί, Καζακστανοί, Μικρασιάτες και Πόντιοι πρόσφυγες που έφτιαξαν και την υπέροχη αγορά τροφίμων. Μέσα σε αυτό...

Κόσμος

Άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δυνάμεων επιβολής της τάξης στη Σεν Λουί, στη Νέα Καληδονία, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, αυξάνοντας...