ΥΛΙΚΑ
2 φλ. αλεύρι Φαρίνα
1 πρέζα αλάτι
½ κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι μαγιά της στιγμής Blossom
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2/3 φλ. χλιαρό νερό
Για την επικάλυψη
2 φλ. διάφορα τυριά τριμμένα (τσένταρ, ένταμ και μοτσαρέλα)
3 κουταλιές μεσογειακή σάλτσα τομάτας Blossom
½ φλ. γλυκιά πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
3-4 κομμάτια παραδοσιακή λούντζα σε κομματάκια
½ χαλλούμι, 100γρ. κομμένο σε φέτες
1-2 κυπριακά λουκάνικα κομμένο σε ροδέλες
4-5 ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με τον γάντζο. Προσθέτουμε τη μαγιά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Ρυζιάζουμε, δηλαδή ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα. Ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη ζύμη, περίπου 5 λεπτά.
Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στην άκρη για 1 ώρα να φουσκώσει.
Ανοίγουμε τη ζύμη και τη βάζουμε σε ένα στρογγυλό ταψί 34 εκ. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει, περίπου 30 λεπτά. Απλώνουμε από πάνω τη μεσογειακή σάλτσα τομάτας και πασπαλίζουμε με το 1 ½ φλιτζάνι τυριών.
Βάζουμε το πράσινο πιπέρι, τη λούντζα, το χαλλούμι, τα λουκάνικα και τα ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε στους 210°C για 10 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε το ψήσιμο ακόμα 20 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!