Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ειρήνη Καζαριάν: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM! Η πλήρης μετάλλαξή της, 6 χρόνια μετά

Ειρήνη Καζαριάν: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM! Η πλήρης μετάλλαξή της, 6 χρόνια μετά


Η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο πρώτο πολύ επιτυχημένο GNTM που είχε προβληθεί το 2018 στο Star και γι’ αυτό και κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, παρ’ όλο που δεν υπήρξε ποτέ το μεγάλο φαβορί! 

Με επιμονή και υπομονή όμως, η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να αποδείξει ότι είναι γεννημένη για μοντέλο και να πείσει τους πάντες πως τής άξιζε ο τίτλος του Τοπ μόντελ!

GNTM1: Η Ειρήνη Καζαριάν δείχνει το σώμα της με μαγιό 3 χρόνια μετά τη νική της

Έξι χρόνια μετά, η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που γνωρίζαμε όταν τη βλέπαμε να δίνει τη δική της μάχη στο ριάλιτι μοντέλων.

Συνεχίζει να κρατάει την ίδια εντυπωσιακή και τέλεια σιλουέτα και το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της που αναδεικνύει τα υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια της όμως πειραματίζεται σε χτενίσματα και κουρέματα, θέλοντας προφανώς να διαφοροποιήσει το γενικότερο λουκ της.

Προσφάτως ανέβασε φωτογραφίες της όπως είναι σήμερα και παρ’ όλο που διατηρεί τα μακριά μαλλιά της προτιμάει ένα πιο ατημέλητο λουκ που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Ειρήνη Καζαριάν έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν δημοσιοποιεί στα social media τίποτα που να αφορά στη ζωή της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όπως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Κόσμος

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Cessna 152 συνετρίβη την Πέμπτη (19/9) στο εθνικό πάρκο του Ναιρόμπι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες. «Με ανακούφιση, ενημερώνουμε...