Η φράουλα -fresa όπως ονομάζεται στα ισπανικά- συναντάται παντού στο Μεξικό. Ακόμα και στις μεγάλες εθνικές οδούς της χώρα διατίθεται πλανόδιους πωλητές. Εδώ την απολαμβάνουμε ως κύριο συστατικό της σαλάτας μας. Μια συνταγή της ομάδας της γαστροταβέρνας Matzenta Kuzina del Sol στα Χανιά.
Διαδικασία
Βήμα 1
Αρχικά για το dressing τοποθετούμε ολα τα υλικά στο μπλέντερ, χτυπάμε και στη συνέχεια φυλάσσουμε στο ψυγείο.
Βήμα 2
Σε μεταλλικό σκεύος τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από τους ξηρούς καρπούς και το 1/3 από τις κομμένες φράουλες. Αναμειγνύουμε με το dressing & ανακατεύουμε με τα χέρια με απαλές κινήσεις .
Βήμα 3
Στο τέλος τοποθετούμε τους ξηρούς καρπούς , γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες φράουλες και πασπαλίζουμε με λίγο μαύρο σουσάμι.
Φωτογραφία: Διογένης Παπαδόπουλος
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!