Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή του Μάλμε η Μαρίνα Σάττι – Αποκαλύφθηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Ελλάδας (vid)

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή του Μάλμε η Μαρίνα Σάττι – Αποκαλύφθηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Ελλάδας (vid)


Πυρετώδεις μοιάζουν να είναι οι προετοιμασίες για την Μαρίνα Σάττι ώστε να παρουσιάσει στη σκηνή της Eurovision 2024 το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Αγωνία τέλος και, τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05), δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων από την τηλεοπτική μετάδοση του τραγουδιού «Ζάρι», το οποίο ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Με άψογη ερμηνεία, συνοδεία μίας εντυπωσιακής χορογραφίας και ευρηματική σκηνική παρουσία, η Μαρίνα Σάττι «κέρδισε» τα βλέμματα στη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στο περιθώριο του μουσικού διαγωνισμού.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι είναι πρώτη στις μετρήσεις των Eurofan, σε likes και προβολές στο TikTok αλλά και σε όλες τις μεγάλες μετρήσεις των φαν.

Κατά γενική ομολογία, η πρώτη πρόβα της Ελλάδας εντυπωσίασε τους πάντες, και ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες πρώτες πρόβες στη φετινή Eurovision.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Oι δύο Ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου, στις 22:00.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Ελλάδα

Στη σύλληψη στελέχους του Στρατού Ξηράς, το οποίο φέρεται να κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν οι Αρχές. Όπως αναφέρερει το Kranosgr.com, το περιστατικό συνέβη...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...